Glas Javnosti

ZAŠTO NISTE UHAPSILI ČOVIĆA, ZAR JE MOĆNIJI OD VUČIĆA?! Aleksić pitao GAŠIĆA u SKUPŠTINI!

Politika
Autor: Glas javnosti

On je pitao ministra policije Bratislava Gašića na koji način vodi računa o policiji, kad predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, može da se obračunava sa Žandarmerijom bez posledica.

Poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić pitao je ministra policije Bratislava Gašića, na današnjoj sednici Skupštine Srbije, da li su nadležni išta preduzeli nakon što je predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, isterao iz hale pripadnike Žandarmerije. On je pitao da li je Čović moćniji od Vučića i da li je priveden zbog toga što je uradio.

On je pitao ministra policije Bratislava Gašića na koji način vodi računa o policiji, kad predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, može da se obračunava sa Žandarmerijom bez posledica.



„Je l’ to važi isto za ove žandarme koje je postrojavao Nebojša Čović i koji ih je izbacivao iz hale. Ja sad ne znam je l’ moćniji on ili vi? On ili predsednik države. Onakvo ponižavanje pripadnka Žandarmerije… Treba da se stidite vi kao ministar. Da dozvolite da neki čovek, civil, ko god bio, izbacuje policajce napolje? I to unoseći im se u lice i govoreći im ko zna šta. Tako branite vašu policiju? Jeste podneli prijavu protiv Čovića? Jeste ga pitali šta to radi? Jeste poslali nekog da ga privede? Ne niste. Policajci spustili glave i izašli napolje“, rekao je Aleksić.




Na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, koja je odigrana u nedelju, viđena je neverovatna scena kada je predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović vikao na policajce, gestikulirao prema njima i na kraju ih isterao iz hale. Najstrašnije je što su ga pripadnici Žandarmerije poslušali i napustili halu.

Na snimcima koji su se pojavili u javnosti vidi se kako predsednik KK Crvena zvezda tera policajce sa parketa u tunel, a što je najgore, žandarmi ga slušaju. Po gestikulaciji bi se reklo da Čović nije policajce „zamolio“ da izađu, a moguće je i da je svoje gestove propratio i uvredama.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR