Glas Javnosti

Članovi stranke Zavetnici prešli u SNS

Politika
Autor: Glas javnosti

Glišić je na konferenciji rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić predstavio je  nove članove Srpske napredne stranke koji su napustili stranku „Zavetnici“, nezadovoljni njenom politikom i incidentima poslanika na jučerašnjoj sednici Skupštine.

 Glišić je na konferenciji rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke. U SNS su prešli odbornici u Skupštini grada Beograda stranke Zavetnici Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Nikolić. „Njima je dosta laži i obmana“, rekao je Glišić.


Da podsetimo, u Skupštini Srbije juče se održala vanredna sednica na kojoj je predsednik Srbije predstavio Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

Skupštinsku raspravu je predvodio Miloš Jovanović, lider Nove demokratske stranke, kao i drugi opozicioni poslanici. Nastao je metež, budući da su nasrnuli na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Prethodno su poslanici Dveri skandirali i zviždali pokušavajuzći da nadjačaju izlaganje predsednika Srbije. Njih su podržale i ostale opozicione političke stranke i njihovi poslanici u  Narodnoj skupštini Srbije, a među njima i pojedini članovi stranke "Zavetnici".

Izvor: Studi B

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR