Glas Javnosti

Bratislav Jugović (SNS) podržao Rezoluciju za pridruživanje BRIKS-u Vulinove stranke

Politika
Autor: Glas javnosti

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović podržao je Rezoluciju o pridruživanju BRIKS-u koju su predsedniku Skupštine Vladimiru Orliću podneli poslanici Pokreta socijalista.

„Rezoluciju o pridruživanju Srbije BRIKS-u koja će se naći na dnevnom redu u nekoj od narednih sednica Skupštine Republike Srbije na predlog poslanika Đorđa Komlenskog i poslanika Bojana Torbice bi na referendumu sa zadovoljstvom glasali najverniji birači SNS-a.

Mnogi bi skratili svoj godišnji odmor samo da učestvuju u odluci kojom se Srbija približava BRIKS-u. Verujem u nepokolebljivost ova dva poslanika, naručito verujem u snagu Đorđa Komlenskog“, navode.


Poručuje da će ovo biti „teška borba dobra protiv zla“.

„Na veliki hrišćanski praznik su pokrenuli inicijativu. Nesporno je da verujući narod hoće Srbiju u BRIKSU-u, zato što je to i vrednosno pitanje“, navodi Jugović.

Pokret socijalista danas je predsedniku Skupštine Vladimiru Orliću podneo predlog Rezolucije o pridruživanju Srbije BRIKS-u, saznaje Danas. Odluka bi trebalo da bude doneta nakon široke javne rasprave i sprovedenog referenduma, poručuju u Rezoluciji.

Glas javnosti/D01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR