Glas Javnosti

DVERI IZABRALE NOVOG PREDSEDNIKA: Svi su ubeđeni da se radi o BOŠKU OBRADOVIĆU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Dosadašnji predsednik Dveri Boško Obradović ponovo je izabran na tu poziciju, odlučeno je danas na sednici Izbornog sabora tog pokreta u Novom Sadu.

Kako je saopšteno iz stranke dveri, po reizboru Boško Obradović je izjavio da je ovo važan trenutak za Dveri jer smo izabrali novo rukovodstvo koje treba da povede Dveri u novu razvojnu fazu našeg političkog rada, a to je preuzimanje odgovornosti za vršenje vlasti na svim nivoima nakon pada aktuelne vlasti:

„Vreme je da se Dveri otvore za novu komunikaciju i saradnju sa drugim političkim činiocima u zemlji i inostranstvu. Taj proces treba da bude dvosmeran: da mi bolje upoznamo druge i da drugi bolje upoznaju nas. Vreme je da sklonimo velike nanose etiketa i laži o Dverima i da građani Srbije i svi drugi koji to žele bolje upoznaju šta je zaista politički program Dveri, posebno našu porodičnu i ekonomsku politiku, kao i program za selo i poljoprivredu.


Dolazi vreme da javnosti predstavimo naše stručne ljude, odnosno potencijalna kadrovska rešenja za buduće vršioce javnih funkcija kojima raspolažemo među budućim potpredsednicima, članovima Predsedništva i predsednicima stručnih saveta. Verujem da će se mnogi iznenaditi i veoma zainteresovati za Dveri kada se bolje upoznaju sa našim programom i našim kadrovima.

Vidim Dveri u budućnosti kao važan faktor u ostvarivanju ovih ideja. Srbija – kao i sve druge zemlje Evrope i sveta – treba da ima svoju konzervativnu rodoljubivu političku opciju koja se zalaže za suverenizam, povratak države narodu, domaće ekonomske interese, socijalnu solidarnost i porodičnu politiku kao najvažniju savremenu politiku. To su Dveri i to je naš zadatak u naredne četiri godine mandata novog rukovodstva. Naš cilj je da u tom periodu Dveri postanu deo vlasti i pokažu šta znaju i umeju“. Navodi se u saopštenu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR