Glas Javnosti

ANTIĆ U RAKOVICI: Mi sa Beogradom živimo, razumemo ga i znamo šta mu je NEOPHODNO

Politika
Autor: Glas javnosti

Beograd predstavlja najveće gradilište u jugoistočnoj Evropi, a Socijalistička partija Srbije svojim energijom i velikim trudom dala je snažan doprinos razvitku Beograda i spremna je da i dalje preuzima odgovornost za njegov dalji razvoj, poručio je danas potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

On je predizbornom skupu izborne liste "Ivica Dačić-premijer Srbije, Toma Fila gradonačelnik Beograda" u opštini Rakovica poručio da SPS "za svaki deo grada Beograda" ima "jasne planove", saopštio je Gradski odbor SPS.

"Mi sa Beogradom živimo, mi Beograd razumemo i znamo šta je to neophodno Beogradu. Beograd ima gotovo dva miliona stanovnika i zato moramo i dalje da razvijamo saobraćajnu infrastrukturu. Jedan od bitnijih infrastrukturnih projekata tiče se i građana Rakovice, a to je nastavak radova na delu spoljne magistralne tangente na deonici Borska – petlja Lasta", rekao je Antić, prenosi Fonet.

On je ocenio da će to biti "moderna saobraćajnica visokog profila koja će rastereti pre svega gradske delove i time značajno ubrzati saobraćaj u Beogradu".

Antić naglasio je da su Ivica Dačić i SPS "spremni da svim svojim znanjem nastave da rade za građane Srbije
i Beograda".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR