Glas Javnosti

Ubijen migrant kod Bihaća: Izbila tuča u kampu

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Povređeni migranti su odmah preveženi u bihaćku bolnicu, a oko 22.30 časova policija je obaveštena da je muškarac sa povredama grudi preminuo

U privremenom migrantskom kampu Lipa kod Bihaća došlo je do tuče prilikom koje je jedna osoba izgubila život, a druga je povređena.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sasnkog kantona Ale Šiljdedić rekao je da policija o ovom sukobu bila obaveštena sinoć od strane Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH koje obezbeđuju kamp.

"Na mesto događaja upućene su sve raspoložive snage koje smo imali u tom trenutku. Situacija u kampu je ubrzo stavljena pod kontrolu. Utvrđeno je da su dvojica zadobila povrede nožem, i to jedan u ruku, a drugu grudi", rekao je portparol.


Povređeni migranti su odmah prevezeni u bihaćku bolnicu, a oko 22.30 časova policija je obaveštena da je muškarac sa povredama grudi preminuo.

"Uviđaj na mestu događaja su obavili naši pripadnici. Istraga se sprovodi u smislu dokumentovanja krivičnog dela ubistvo, a prema dasadašnjim podacima sukob se, najverovatnije, desio među državljanima Sirije", istakao je Šiljdedić.

On je dodao da će više podataka biti poznato nakon istrage.

U kampu Lipa trenutno boravi 1.480 migranata iz brojnih zemalja.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR