Glas Javnosti

Pas izujedao dečaka (8): Mališan iskrvario na putu do bolnice

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Osmogodišnje dete iz Skoplja preminulo je od posedica napada komšijinog psa, potvrdilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Severne Makedonije.

Kako se navodi u polcijskom saopštenju, bolnica za hirurške bolesti “Sv. Naum Ohridski” juče je prijavila da je doveden maloletnik iz Skoplja koji je podlegao povredama usled posledica napada psa u vlasništvu njegovog komšije N.G.

- U toku jučerašnjeg dana, u 17.22 u našu ambulantu je dovezeno dete od osam godina zbog povreda glave i vrata od ujeda psa. U trenutku prijema dete je bilo bez vitalnih znakova i iskrvarilo je. Odmah su preduzete mere reanimacije, nažalost bezuspešno - rekao je direktor te bolnice Ljuben Arsenkov.

Osmogodišnje dete je napao i izgrizao pas mastif, star 12 godina, kada je ušao u komšijino dvorište u kojem je bio još jedan pas.

- Od ugriza je dobilo obilno krvarenje. Osmogodišnjak je odmah automobilom bio prevezen u "Sv. Naum Ohridski", ali je zbog teških povreda glave i vrata iskrvario na putu do bolnice, vlasnik engleskog bul mastifa juče uveče odmah pozvan u policijsku stanicu na informativni razgovor.


Izvori u istrazi su naveli da su porodice deteta i vlasnika psa bile prve komšije i u dobrim odnosima.

Glas javnosti/Telma

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR