Glas Javnosti

MARIJANE NEMA VEĆ ŠEST MESECI: Sestra TVRDI da se UBILA, a ovo su svi detalji istrage

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Policija nešto više od pet meseci traga za Marijanom Seifert (37), pobednicom regionalnog Velikog brata 2011. godine, koja se sa zagrebačke adrese na Savici otišla 27. aprila i od tada od nje nema ni traga. Njen nestanak prijavio je suprug Karlo.

Marijanine lične stvari pronađene su na Mostu mladosti nedugo pošto je prijavljen nestanak. Upravo zbog toga policija se fokusirala na područje reke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem aprila krenuli su u potragu za Marijanom. Pročešljali su korito reke Save oko Mosta mladosti i obalu ali nisu pronašli Marijanu.

Takođe, sredinom avgusta, policija je iskoristila nizak vodostaj Save i intenzivirati potragu za bivšom pobednicom Velikog brata. Ponovno su pretražili područje oko Mosta mladosti i nizvodno. Nažalost, ni tada nije bilo napretka u istrazi, prenosi portal Kurir.


Ivo Kovačević, Marijanin otac, pomagao je policiji kada su krenuli u potragu krajem aprila. Porodica nestale živi u Kninu u porodičnoj kući, gde je ona i odrasla. Kako je ranije izvistila Slobodna Dalmacija, Marijanu su poslednji put videli za Vaskrs ove godine, kada su je posetili u Zagrebu.

Maja Kovačević (31), Marijanina sestra, nedavno je ušla u "Zadruga 6", gde je iznela tvrdnje o nestanku sestre. 

- Ja sam odmah imala osjećaj. Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla samo da ode. Znala sam. To je reka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli. Potajno smo se nadali. Ali u jednom trenutku, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Moja mama svaki dan plače, svaki dan od 0 do 24, svaki dan. Ona ne spava. Ali, dobila sam svu podršku od njih da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija - rekla je tada i dodala:


- Moj otac je otišao kod čoveka, koji zaista mnogo zna, u nadi da može videti, da nam pomogne. Ispričao nam je neke detalje, garantirao u istinitost tvrdnji i rekao da će financirati cijelu potragu. To je najnovija informacija, to sam saznala deset dana prije nego što sam ušla u Zadrugu. Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše.

Podsetimo, Marijana Seifert ima dvoje dece. Ona i suprug Karlo dete su dobili u decembru 2020. godine, a bivša rijaliti zvezda ima i dete (14) iz prvog braka.

- Osećam se nikako. Trenutni sam kod kuće, moram da se pobrem za decu - rekao nam je Marijanin suprug Karlo nekoliko dana nakon nestanka i istaknuo da je u stalnom kontaktu s njenim roditeljima iz Knina.

- Svi smo zabrinuti. Najviše bih voleo da se vrati kući - zaključio je tad.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR