Glas Javnosti

DROGA-UBICA U SARAJEVU: Mladić i devojka se predozirali i pali u komu, muškarac umro

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Mladić i devojka se drogirali heroinom u stanu, pa oboje pali u komu iz koje se muškarac nije izvukao. Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo priveli su dve osobe tokom istrage koja je sprovedena u slučaju smrti muškarca za kojeg je utvrđeno da je konzumirao drogu, potvrđeno je za portal "Avaza" iz izvora bliskog istrazi. Prava drama odvijala se četvrtak uveče u jednoj kući u Vogošći čiji je vlasnik z

On je u svom stanu ugostio dvoje poznanika, devojku i mladića koji su takođe bili ovisnici i lečili se u komunama.

Kako je potvrđeno sarajevkom listu, mladić i devojka su se u stanu drogirali heroinom.


Oboje su u jednom trenutku pali u komu. Vlasnik stana, koji je tu noć konzumirao samo alkohol, u panici je nazvao Hitnu pomoć.

Za mladića je bilo kasno, a devojka se uspela probuditi iz kome i trenutno se oseća dobro.

Slučaj je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj.

Vlasnik kuće je priveden zbog posedovanja i omogućavanja mladiću i devojci uživanja opojnih droga. Privedena je i devojka zbog droge, ali i sumnje da je sebi i nastradalom ubrizgavala drogu.

Oboje će nakon kriminalističke obrade biti predati u nadležnost postupajućem tužiocu Tužilaštva Kantona Sarajevo.


U prvi mah činilo se da je reč o predoziranju ali su istražitelji utvrdili da se radi o takozvanoj "prljavoj drogi", odnosno o heroinu koji je mešan s drugim supstancama i koji je izuzetno opasan te može odmah izazvati smrt.

Uviđaju je prisustvovao i sudski veštak medicinske struke, koji je utvrdio da na telu mladića nema ništa sumnjivo, prenosi portal Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR