Glas Javnosti

ZAR NISMO MOGLI DA OSTANEMO UZDRŽANI? Srbija se svrstala uz NATO, izdali smo jedinog MOĆNOG i PRAVOG prijatelja

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Sve priče o srpskoj neutralnosti i suverenosti su poništene, jer se naša zemlja svrstala uz NATO, piše Mirjana Anđelković Lukić.

Srbija se izglasavanjem rezolucije u Ujedinjenim nacijama protiv Rusije, svrstala u jedinstven antiruski front koji predvode SAD.

Srbija se svrstala uz NATO, naše osvedočene neprijatelje i sve priče o srpskoj neutralnosti i suverenosti, ovim potezom su poništene. Sve u Srbiji se svodi na bednu propagandu, po kojoj mi, eto, kao mali i nejaki – moramo! Šta moramo? Zbog čega se naša vlada nije ugledala na Kineze i Vučićevog „brata“ Sija, koji je bio uzdržan. Zar nije mogla i Srbija da bude uzdržana? I to bi svako razumeo.


Ali ne, Vučić je morao da ulizički pokaže kako je uz NATO, koji nas je pre 23 godine divljački bombardovao i tada su nas svi u svetu, kao danas Rusiju, proglasili okupatorom i zločincima. Sve zapadne evropske zemlje su tada graknule na Srbiju; da li se Vučić seća tih dana? Bio je u Miloševićevoj vladi,  ministar neki, valjda se seća tih dana, dok su njegovi vršnjaci ratovali na Kosovu i Metohiji, on se useljavao u luksuzni stan u „Crvenkapi“? Nije valjda zaboravio, ne pati valjda od demencije.

Žalostan potez, na našu sramotu! Protiv jedinog moćnog i pravog prijatelja!  Ništa ne može ovaj potez srpske vlasti da opravda. Tim potezom obrukali su Srbe, koji smo od tog istog sveta propatili  mnogo  zbog otimanja naše teritorije. Tom otimanju je dobrano doprineo aktuelni predsednik Srbije, koji bi trebalo da bude i moj predsednik, ali posle ovog gnusnog čina, ja ga se javno odričem!

Aleksandre Vučiću, vi više niste moj predsednik!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR