Glas Javnosti

TREĆI SVETSKI RAT NA POMOLU?!?

Lični stav
Autor: Glas javnosti

"Opisaću vam jednu od mogućih verzija razvoja događaja. Spremite se. 

Palestinci podižu veliki ustanak na Zapadnoj obali i u istočnom Jerusalimu. Mahmud Abas ne može da kontroliše situaciju, a Izraelci pokreću otvoreni genocid u Gazi. Kao odgovor na to, Palestinci podižu sveopšti ustanak. Hezbolah se uključuje u borbu i naoružane mase Arapa preko Jordana probijaju kordone na granici. SAD preventivno napadaju Iran koji odgovara napadom na Izrael. Tada i Sirija ulazi u rat i napada Golansku visoravan. Pod pritiskom ovih događaja i proameričke zemlje arapskog sveta: Saudijska Arabija, Katar i Emirati stupaju u rat na strani Palestine. Uskoro im se pridružuju Avganistan, Pakistan, Indonezija i Turska. Crne zastave Horsana vijore nad svetom. Sukobi između sunnita i šiita odlaze u drugi plan i muslimani kao jedinstvena civilizacija objavljuju Džihad protiv Izraela i Zapada.


Rusija je najpre neutralna i nastoji da dovrši svoju borbu u Ukrajini.

U jednom trenutku IDF ispaljuje rakete na Al Aksu i ruši je do temelja. Gnev muslimana eskalira preko svake mere. Pedeset miliona muslimana koji žive u evropskim državama podižu ustanke i Evropu zahvata haos nasilja koji dovodi do krvavog rata između evropskih liberala i evropskih tradicionalista. Konzervativni hrišćani zajedno sa muslimanima objavljuju rat otvorenom društvu, liberalnoj demokratiji i LGBT pokretu.

Iran ruši Zid plača kao odmazdu za rušenje Al Akse. SAD to uzimaju kao povod za udar na Iran taktičkim nuklearnim oružjem. Tada i Rusija koristi priliku i upotrebljava taktičko nuklearno oružje protiv Ukrajine. Kina napada Tajvan.

SAD i Velika Britanija izvode napade po ruskim snagama u Siriji. Rusija odgovara taktičkim nuklearnim udarom na američke nosače aviona u Persijskom zalivu i taktičkim nuklearnim udarom na Tel Aviv.


Haos Trećeg svetskog rata preti da uništi Zemlju kakvu poznajemo. Propast sveta izgleda kao neminovnost. Ali tada se pojavljuje harizmatični vođa koji poziva na obustavu pokolja i mirovne pregovore. Njegova pojava je gotovo neodoljiva, pa uskoro oko sebe okuplja milione sledbenika. Očajno čovečanstvo ga prihvata kao spasitelja i on na talasu podrške kakva nije viđena okončava rat i okuplja ljudski rod oko izgradnje Hrama posvećenog miru. Savet rabina ga proglašava Mesijom i on dobija mandat za vladavinu nad celom planetom..."

AUTOR: Aleksandar Dugin

Objava je u celosti preuzeta od Vladimir Poterjahin

Mišljenja i stavovi u Kategoriji "Lični stav" nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Никола u 14.11.2023 13:45:23 h
     0 
И онда ја долазим насупрот анттихристу