Glas Javnosti

ROKFELER JE VEČAN: Rusija je "prsla" 12. juna 1990.

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Dvanaesti jun je čudan dan u Ruskom kalendaru! Dvanaesti jun: Srećan rođendan Rokfeleru, a nesrećan rođendan Rusiji.

Dvanaestog jula je rođen Dejvid Rokfeler, čovek koji je izmislio i platio perestrojku i raspad Sovjetskog Saveza. Jeljcin je na rođendan tovariša Rokfelera – 12. juna 1990. godine potpisao Deklaraciju o državnom suverenitetu RSFSR-a. ( danas RF) Posle 1993. Rusija je praktično pretvorena u Rokfelerovu ličnu koloniju. Stotine tona zlata iz fonda Državne banke SSSR izvezeno je u inostranstvo. Sva imovina državne banke i zlatno-devizne rezerve prebačene su na privatnu Centralnu banku, čiji je vlasnik, po svemu sudeći, Rokfeler.

Čak su i Ustav za „novu zemlju“ napisali američki stručnjaci iz državne agencije za međunarodni razvoj – USAID. Privatizaciju su nadgledali karijerni agenti CIA čiji su
snajperisti u oktobru 1993. pucali na policajce, vojna lica i civile u Moskvi u vreme Jeljcinskog puča na Ruski Parlament. Ispostavilo se da su to snajperisti iz Beitara (Izrael) i
mađarski specijalci, koje je na aerodromu Šeremetjevo dočekao Aleksandar Koržakov (šef. Jeljcinove službe bezbednosti).

Poznato je da je Rokfeler platio Gorbačovu 75 miliona dolara. Očigledno, za raspad SSSR-a. Posle likvidacije Vrhovnog saveta Rusije, Jeljcin je dobio još više – 2,5 milijarde!

Kakvu ulogu je Rokfeler imao u sudbini svakog ruskog čoveka da ih učini robovima sistema?

Da bi to shvatili , trebalo bi da pogledate senzacionalnu nezavisnu istragu „U čijim je rukama vaša sudbina?“ Pogledate!

STOP-OBMAN.ONLAJN

Poznato je da iza farmaceutske industrije (velike farme) stoji savremeni medicinski sistem, hemijska industrija, SZO, vakcinacija, veštački virusi, epidemije, karantini, nehumani eksperimenti na ljudima, tajne biološke laboratorije itd. Rokfelerov klan je "čvrsta građevina" i Ministarstvo zdravlja i Rospotrebnadzor postupaju po njegovim uputstvima...

Takođe, 12. juna je rođendan Džordža Buša, bivšeg direktora CIA i bivšeg predsednika SAD, jednog od glavnih poslušnika globalističkih satanista... Pa šta „Dragi Rusi“ slave 12. juna?


IZVOR: Ustupljena fotografija / "Srećan rođendan" Džordžu Bušu

Rusi vole državne praznike , kao i Srbi, jer se tad ne radi. Kao i "Mali Rusi" i Veliki Rusi prave kombinacije i šiju mostove da bi spoili nekoliko dana koje - praznuju. Srbi idu u selo porekla da vide staru majku i najedu se domaćih jaja, a Rusi furaju na neku daču, svoju ili tuđu, da se "ko Rusi" nabare samagonom (veštačka votka) i tako... Lenjin ili Car Boris - svejedno.

Votka je zakon.

Sad, kad smo utvrdili, da Rusi nisu sposobni kvalitetno da misle zbog loših maligana, redakcija Glasa Javnosti priča umesto njih. Slušaj ovamo!

Pre 30 godina, Ruska Federacija je dobila suverenitet – 12. juna 1990. godine Prvi kongres narodnih poslanika RSFSR je usvojio deklaraciju o suverenom statusu najveće republike SSSR. Ovaj datum je ubrzo postao državni praznik – Dan nezavisnosti. Kasnije je dobio i naziv Dan Rusije, ali još uvek nije svima jasno šta tačno Rusi slave na ovaj dan. Ko je i zašto započeo proces odvajanja Rusije od SSSR-a, kakav je značaj imala Jeljcinova deklaracija i da li su političari, vojska i KGB mogli da spasu Uniju od raspada?

Uh, mnogo teško pitanje. O tome bi mogao najbolje da priča tovariš Lenjin od koga je sve i počelo. Velika država, velika istorija, velika pijanka, veliki Lenjin! Joj, ne samo On.
Posle nestanka Sovjetskog Saveza i škartiranja „državotvornog“ praznika 7. novembra, imati svoj Dan nezavisnosti, kao u Sjedinjenim Državama, bila je želja moskovskih mondijalista. U Kremlj se zaleteli belosvetski bankari, Jevreji-povratnici, holivudski glumci, pevači crnačkih šlagera i.... Mnogo bagre se sjatilo na rusku zemlju i na ruske pare.


Došla deca da pričaju o ruskom danu nezavisnosti. Naravno, nisu znali da u Rusiji, za razliku od Sjedinjenih Država, niko nije znao - od koga je Rusija nezavisna?

Da li je Rusija samo RSFSR, ili je Rusija Sovjetski Savez? Govorimo o zemlji koja zauzima šestinu zemaljske kugle. Da li je Rusija glavna, prva među jednakima ili samo jedna od sindikalnih republika? Najzad, zar Rusija ne plaća iz svog džepa ceo sovjetski banket? Ko se od koga odvajao i – uneredio?

Ovim pitanjima se tokom većeg dela sovjetske istorije nije javno raspravljalo, a oni koji to privatno postavljaju, znaju da su odgovori krajnje dvosmisleni. Sovjetski Savez su, naravno, doživeli kao inkarnaciju Carske Rusije. Nikome ne pada na pamet da posebno gleda mapu RSFSR-a i njene administrativne granice nakon uspostavljanja centralnoazijskih republika. «Stara Rusija « je tačna silueta ruske države pre Petra Prvog. "Nova Rusija" je granica SSSR-a. ..

Unutar Unije se ne poštuju granice. Privreda je strukturisana tako da su, ako je moguće, zauzete sve teritorije, ponekad i nauštrb racionalne logistike proizvodnih odnosa. Etnički Rusi žive u svim republikama Unije i identifikuju se sa Unijom, ne dopuštajući čak ni pomisao da bi se jednog dana mogli naći kao diskriminisana manjina u stranoj zemlji.

Za nove neznalice beležimo da je stručan kadar posle školovanja u Moskvi rasprostranjivan u nerazvijene republike kao živa roba. Rusi su bili lekari i inžinjeri a lokalci su bili
politički kadar. Kad je puko SSSR, etnički rusi su radili a lokalci ,sa zlatnim zubima, su bili rukovodioci sa kućama na Dedinjima i sinovima koi jure plavuše po Moskovskim fensi klubovima. Naravno, u Mercedesima sa šoferom i telohraniteljima

Ustav Ruske Federacije je napisan u SAD

Stejt department SAD je zvanično priznao da su 1993. godine Ustav Ruske Federacije, kao i niz ključnih zakona zemlje Rusije, napisali američki savetnici. Niko tada nije mogao da zamisli kakve će katastrofalne posledice neminovno uslediti unošenjem dve suštinski nove odredbe u osnovni zakon države poražene u Hladnom ratu. Samo
dva člana američke verzije Ustava Ruske Federacije gotovo da je ugrobilo veliku slovensku državu:

1. Odbijanje ruske države da zaštiti svoju tradicionalnu ideologiju

2. Priznavanje prioriteta međunarodnog prava nad domaćim pravom


Pokretanje ovih mehanizama je garantovano samouništenje ruske hiljadugodišnje države. Pobednik uvek diktira svoje zakone pobeđenim. Državni udar u Moskvi 1993. nije bio izuzetak od ovog pravila. Prema uslovima kapitulacije, na mestu druge industrijske zemlje sveta trebalo je da se pojavi klasična sirovinska kolonija. Hitler, prolivši more krvi, nije mogao da postigne taj strateški cilj. To je bio spoljni neprijatelj. Ali ono što spoljni neprijatelj nije mogao postići, unutrašnji neprijatelj je postigao za samo dvadeset godina. Jeljcin i Ko su uz podršku američke „pete kolone“ uspeli da unište ne samo SSSR, već i celokupnu konkurentnu rusku industriju, sprovodeći deindustrijalizaciju Rusije.

Da li se hiljadugodišnji civilizacijski kod Rusije promenio? Da li su se promenile vera, moral i kulturne smernice većine naroda, temelji celokupnog ruskog postojanja? Ne, nisu se promenile. Štaviše, ruski narod najvećim delom nije prihvatio „reforme“ nametnute spolja, doživljavajući sve što se dešava kao namerno uništavanje zemlje, direktnu pljačku i protivzakonito oduzimanje nacionalne imovine od strane kriminalnih elemenata i kojekakvih belosvetskih tajkuna.

Zašto su Amerikanci odlučili da prerade ruske zakone ? Tek je sada postalo jasno. Njihovi savetnici se tada uopšte nisu bavili izgradnjom demokratske slobodne Rusije. Sjedinjene Države su težile ambicioznijem cilju od uništavanja temelja nacionalne ekonomije. Glavni cilj je bilo istiskivanja svog glavnog industrijskog konkurenta sa svetskih tržišta.

Cilj Amerike je bio da dobije garanciju da se Rusija nikada neće ponovo roditi. U tu svrhu je u rusku državnu mašinu unapred ugrađen spoljno kontrolisan mehanizam za samouništenje Rusije kao civilizovane višenacionalne države, obezbeđujući uništavanje temeljnih humanitarnih osnova celokupnog ruskog postojanja. Ova tempirana bomba je trebalo da deluje u slučaju slabljenja Sjedinjenih Država ili bilo kakvih ozbiljnih problema za Amerikance, kako bi se eliminisala svaka potencijalna mogućnost osvete sa ruske strane. Izgleda da upravo danas dolazi takav trenutak. Druga „Velika depresija“ je odmah iza ugla, što neizbežno povlači za sobom globalnu ponovnu podelu sveta.

Da malo zašiljimo alatku kojom se buše rupe na mestima gde ih retko buše. Izgleda da je Putin čuo reči Staljina da postane Staljin! Biće muke, stradanja i abortusa ali će
Rusija preživeti. Proces obnove razuma ide kroz gustu taigu ali se uspeh i sreća Sonje i Nikite vidi.


Šta se vidi kod Švaba? Ništa. Pojeli ih Džon Vejn i Merlin Monro. Fuj! Kauboj i veštačka kurava ruše Evu Braun! Da, da. Evica je bila pica sa dva lica. Sad se njena kopija kara sa crncima-izbeglicama, rađaju se deca degenerisana američkom "zdravom hranom" , Jevreji likuju jer se prlja švapska krv i pevaju "sedam sedamdeset" . Tako se Jevreji svete za Holokaust.

Aufiderzein her Hitler. Nikad više neće biti Adolfa i Eve.

Šta da kažemo o Francuzima. Nažalost- ništa staro. Nova je Lepenka, dama koja čeka svoga Napoleona. Ko čeka taj dočeka, ali za Francuze je sve kasno. Današnji srednji vek je iscureo, a novi kasni dok Kinezi ne naprave nove "brze pruge" kroz ruski Sibir i Srbiju.

A Kinezi ? Cing,cang, cung! Tako dočekuju novi "novi srednji vek". Petsto ili hiljadu godina?

Dvesta pedeset, najviše. Da se kladimo?

Ps. Da se kladimo i na Rokfelere? Ti Rokovi sa Felerom su večni. Jevreji i Kinezi su zakon. Jaka krv!

Šone Ninin

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR