Glas Javnosti

VUČIĆ SE OGLASIO NA VIDOVDAN: Komentarisao majicu koju je njegov SIN nosio na KOSOVU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći deo Srbije i da za nas predaja nije opcija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će biti teških dana, da ne zna kako će se stvari odvijati u vezi sa Kosovom i Metohijom, ali da "dajemo sve od sebe da sačuvamo mir".

"Pokušavaće da nam lome i ruše zemlju iznutra na sve moguće trikove i načine zato što niko ne želi da jedna mala Srbija bude samostalna i nezavisna, da donosi odluke mimo velikih sila, da donosi odluke u svom interesu, a ne u interesu velikih sila. Zato je važno da vi kao politički stub Srbije budete čvrsti i jaki", kazao je Vučić na svečanosti povodom Vidovdana.



Kako je naveo, uzor treba da nam budu Srbi na Kosovu i Metohiji, veliki deo njih, hrabrih i odvažnih koji su, iako udarani svakodnevno, najtežim udarcima pogađani, i kad su padali ustajali su, uzvraćali i borili se, opet ne za sebe, koliko za svoju zemlju, za svoje građane.

Govoreći o tome da je njegov stariji sin Danilo viđen na obeležavanju Vidovdana u Gračanici, Vučić je kazao da je video da su albanski mediji preneli vest o tome, kao i da nosi majicu: "Predaja nije opcija."



"Evo, da im olakšam posao dok je još dole, dok mogu da postupaju tako junački kako postupaju prema svim Srbima, da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći deo Srbije i da za nas predaja nije opcija", rekao je predsednik Srbije.

Vučić je pozvao sve da budu dovoljno odgovorni i pametni. 


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR