Glas Javnosti

U SRBIJU DOPREMLJENO još POLA MILIONA Sputnjik VAKCINA

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Ministar u vladi i predsednik Međuvladinog komiteta za saradnju sa Rusijom Nenad Popović, izjavio je da je u Srbiju dopremljeno još pola miliona komada Sputnjik V vakcina.

- Sa vakcinama koje su pristigle u Srbiju, približili smo se brojki od dva miliona doza vakcine Sputnik V koje su nam dopremljene iz Rusije. Uz 1,5 miliona koje su proizvedene na Torlaku, to je ukupno oko 3,5 miliona ruskih vakcina koje su se nalazile i danas se nalaze u opticaju u Srbiji - rekao je Popović.

Ministar je isakao da to čini Srbiju jednom od najbolje snabdevenih zemalja ruskom vakcinom u svetu.

Vakcine Sputnjik V, proizvedene na Instututu "Torlak", od pre osam dana u upotrebi su na vakcinalnim punktovima širom zemlje.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Rusi zakon u 31.10.2021 17:31:42 h
     0 

Jedina vakcina koja vredi nesto, proverite na Sputnik sajtu koliko je daleko ispred svih ostalih vakcina. Jedina vakcina koju je trazila cela evropa i Japan kada su odbili kinesku i onu ne daj boze.. Zasto je Japan testirao vakcine i vratio 1.6 miliona vakcina nazad a prihvatio Rusku Sve preporuke za Rusku vakcinu najstabilniju. A vesti nikako ne pricaju o delotvornosti izmedju vakcina zato sto su Kineske Dzabe dobijene i moraju da ih podele. Imate vesti iz Dubai gde govore o tome kako kinezi nude vakcine i daju novac svakome ko primi Kinesku ili naplacuju skoro dzabe zato sto se osecaju krivim za ovaj virus. Saudijska Arabija je javno rekla da su kinezi dali pare svakom ko je primio vakcinu tamo oko 1500 eura o tome je izvestavao Nass Daily na Instagramu i FB live

od Mita u 31.10.2021 11:00:29 h
     0 

Hvala ne treba!