Glas Javnosti

ŽENA MI JE JE*ALA MAMU ŠTO SAM MIMO NJE ZVAO NAČELNIKA! Isplivala prepiska Belivuka i Dijaninog verenika

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Ti ne idi u Pančevo ni kao turista, ona žena mi je je*ala mamu što sam mimo nje zvao načelnika", glasila je jedna od poruka koju je Veljko Belivuk razmenio sa izvesnim Vučkom u periodu kada je u Beogradu ubijen Vlastimir Milošević, za čije ubistvo je bio optužen, pa oslobođen.

Na jednom od suđenja pročitano je i nekoliko poruka koje se razmenjivali Belivuk i izvesni Vučko, čiji identitet nije preciziran, zbog čega se u javnost stvorio utisak da je reč o bivšem pripadniku Žandarmerije Nenadu Vučkoviću Vučku, posebno ako se u obzir uzme i sadržina poruka.

„Ajde kad se vidimo da pričamo malo, zvali su me ovi što otvaraju… Ona moja i Gaučosi.“

„Cvele i Vlasta preko nekih debila su zvali da se mirimo, naravno, odbili smo go*na.“

„Ne želim ni da ih vidim, a kamoli da se mirim sa njima. Ma kakvo mirenje, zvao sam te samo da znaš, brate.“

„Ti ne idi u Pančevo ni kao turista, ona žena mi je je*ala mamu što sam mimo nje zvao načelnika.“

Sudija Slavica Nikolić, koja je pročitala ove poruke, nije pojasnila šta je slao Belivuk, a šta Vučko, a tužilac Aleksandar Isailović tražio je da sud izvrši uvid u celu prepisku između njih dvojice, a da se na suđenju pročita samo nekoliko najznačajnijih poruka, izvestio je ranije KRIK.

Tužilac Isailović istakao je tada da ove poruke iz avgusta 2016. pokazuju da je Belivuk sa ubijenim Vlastimirom Miloševićem bio u zavadi u vezi sa poslovima oko obezbeđenja. Osim toga, posmatrajući ih u kontekstu dešavanja kojima smo svedočili, moglo bi se zaključiti da je "žena" o kojoj se govori zapravo Dijana Hrkalović, ali i da jedan od njih dvojice ne bi trebalo u Pančevo da svraća "ni turistički", piše Nova.

Vučković i ubijeni Stanković, na čijim temeljima je Belivuk kasnije gradio svoju zločinačku organizaciju, odranije su bili vrlo bliski o čemu govore i brojne zajedničke fotografije sa tribine, u kojima tada Vučkovićevi nadređeni nisu videli ništa loše. Osim toga, Hrkalovićeva i Vučković su bili spominjani u kontekstu partnera određeno vreme, a kako je Vučković trebalo da bude kum na Stankovićevom venčanju, Hrkalovićeva je u javnosti "zaradila" nadimak "mafijaška kuma".

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana Golubovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR