Glas Javnosti

'ŽELIM DA ŽIVIM, POMOZITE MI!' Brutalno ubistvo FOLK PEVAČICE (18) koje je potreslo Srbiju! Predviđali su joj SJAJNU KARIJERU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jasmina Đorđević bila je folk nada srpske scene i imala je potencijala da postane velika pevačka zvezda. Devojka je tek napunila 18 godina kada je ubijena..

Sada se malo ko seća ove mlade devojke koja je ušla među folk zvezde početkom devedesetih godina. Karijera joj je išla uzlaznom putanjom vrtoglavo brzo. Tek što je postala punoletna počela je da živi Draganom Ašaninom, 14 godina starijim harmonikašem u koga je bila ludo zaljubljena, kako tvrde mediji.

U početku je sve bilo divno, ali...

Posle nekoliko meseci zajedničkog života Jelena je videla da se njena ljubavna veze ne kreće u pravcu u kojem je želela. Odlučila se da je prekine. Ubrzo će se ispostaviti da je ova njena odluka bila kobna po život.

U nedeljama koje su usledile harmonikaš je molio da se pomire, da mu pruži još jednu šansu. Nije htela da mu udovolji.

Kobnog 21. oktobar 1992. godine u stanu u tadašnjem Bulevaru Lenjina broj 21 (danas Bulevar Mihajla Pupina) u Novom Beogradu Jasmina je bila sa maloletnim bratom. Ašanin je došao oko podneva. Usledila je svađa u kojoj je Ašanin izvukao pištolj, repetirao i - pucao. Ispalio je tri hica. Smrtno je pogodio tinejdžerku. A celu scenu je posmatrao i njen brat.

Ubrzo su u stan upale komšije, pa onda Hitna pomoć, policija... Okrvavljena Jasmina je ležala na podu dnevne sobe.

- Želim da živim! Molim vas, pomozite mi - bile su poslednje reči koja je folk nada izgovorila u kolima Hitne pomoći.

Preminula je na putu do Urgentnog centra. Ašanin je uhapšen i dobio je 12 godina zatvora. Danas, ovu tinejdžerku i pevačicu u usponu, niko ne pamti.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR