Glas Javnosti

Frizura iz 90-ih ponovo popularna

Moda
Autor: Glas javnosti

Klasična verzija boba sa volumenom hit frizura godine

Tek što smo pomislili da „old money“ estetika pomalo jenjava kada je reč o modi, čini se da je sada na redu bjuti industrija.

Nakon šminke, u fokus je došla kosa, a stručnjaci predviđaju da je klasična verzija boba sa volumenom hit frizura godine.


Radi o klasično šišanom bobu koji seže do ispod uva, a kojeg odlikuje glamurozan volumen. Ova frizura inspirisana je devedesetim. Osim volumena, bitna je i boja, a vodeći svetski frizeri predlažu nijanse tople čokolade ili pak kestenasto plave. 

Što se tiče održavanja frizure, iako je kratka, zahteva vrijeme. Kako bi bob uvek bio „bob dužine“, morate redovno da posećujete frizera, a koliko će to učestalo biti ovisi o brzini rasta tvoje kose. Osim šišanja, kada je reč o kućnom stilizovanju, „old money“ bob je potrebno dobro isfenirati.
Kosu svakako treba prethodno pripremiti sa malo pene za volumen, a kada je frizura gotova, dobro očešljati i protresti kako bi umanjila kovrdže i dobila raskošnu teksturu. Na kraju naprskajte lakom za dodatno učvršćivanje.

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR