Glas Javnosti

ZELENAŠI PALI NA PRIMOPREDAJI POLA MILIONA DINARA: Pritvor trojici uhapšenih

Hronika
Autor: Glas javnosti

Trojica osumnjičenih A.V. B.Ć. i A.T. koji se terete da su iznuđivali novac i prodavali drogu saslušani su juče u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i tom prilikom negirali su izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, trojica osumnjičenih saslušani su juče i to osumnjičeni A.V., na okolnosti izvršenja tri krivična dela iznude, a osumnjičeni B.Ć. i A.T., na okolnosti izvršenja po jednog krivičnog dela iznude i po jednog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prilikom saslušanja osumnjičeni su u potpunosti negirali izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret.Na predlog zamenika Višeg javnog tužilaštva određen je pritvor prema osumnjičenima, s obzirom da osobite okolnosti ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivična dela koja su im stavljena na teret.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu i u daljem toku postupka ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.Kako je juče saopštila policija, oni se terete da su dvojici oštećenih pozajmili novac, a potom od njih tražili veću svotu od pozajmljene, uz pretnje da će u suprotnom nauditi njima i članovima njihovih porodica.

Osumnjičeni su uhapšeni nakon primopredaje novca u vrednosti 550.000 dinara od jednog oštećenog.Policija je prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni M. V, pronašla torbu sa oko 585 grama kokaina, kao i opremu za precizno merenje i pakovanje radi, kako se sumnja, dalje prodaje, piše Alo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR