Glas Javnosti

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA KOD SOPOTA: Zorana su ubili i spalili zbog dve hiljade dinara

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zoran Isailović (50) iz Ripnja pronađen je mrtav, zapaljen i zakopan u napuštenom kamenolomu u Ralji kod Sopota.

Zbog sumnje da su umešani u njegovo ubistvo uhapšeni su M. K. (59) i A. D. (45), dok se za njihovim prijateljem S. S. (27) traga.
 telo nesrećnog Isailovića pronađeno je u četvrtak.
Naime, nestanak Zorana Isailovića prijavljen je krajem marta pošto se 11 dana nije pojavio kod kuće, a zabrinuti rođaci podelili su apel na Fejsbuk grupama.


Prijava nestanka


- Ubijeni se prvo vodio kao nestala osoba. On je 20. marta otišao od svoje kuće do Ralje i više se nije vratio. Kad su videli da ga nema, porodica i prijatelji su se zabrinuli i počeli da dele apel na društvenim mrežama. Molili su sve koji su ga videli ili imaju ikakvu informaciju o njemu da se jave rođacima ili policiji - priča izvor .
- Međutim, tragajući za Zoranom, inspektori iz Sopota došli su do saznanja da je on poslednji put viđen u centru Ralje, gde je sedeo ispred lokalnog marketa kada su naišla trojica muškaraca s kojima se on, navodno, posvađao.

Inspektori su pregledali kamere i obavili razgovor s nekoliko osoba, od kojih je jedna ispričala šta se kobne večeri 20. marta dogodilo.
- Osumnjičeni M. K., A. D. i S. S. navodno su pomislili da ih je Isailović ružno pogledao, pa su ga napali. Posle svađe nasrnuli su na Zorana u blizini pruge, tukli su ga, a onda su ga odvukli u jednu napuštenu kuću i nastavili da se iživljavaju nad njim, kao i da mu traže da im da novac, a on je kod sebe imao samo 2,000 dinara. Brutalno su ga udarali, a onda odveli do napuštenog kamenoloma, gde su mu zadali još nekoliko udaraca i on je preminuo - kaže sagovornik upućen u dešavanja u Ralji:

Pokušali da se otarase tela

- Kad su shvatili šta su učinili, pokušali su da se otarase tela tako što su ga zapalili, ali pošto im nije uspelo, njegove ostatke su bacili u jamu koja se nalazi u kamenolomu koji više nije u funkciji i koji se zatrpava već neko vreme. Tu rupu narednih dana nastavile su da zatrpavaju mašine izuzetno velikom količinom zemlje - tvrdi izvor.

Pre nekoliko dana policija je, nakon informacija dobijenih od svedoka koji su prisustvovali brutalnom napadu, počela da otkopava rupu u kamenolomu.
- Na iskopavanju je angažovan bager, koji je na dubini od pet metara pronašao ostatke ugljenisanog tela u fazi raspada. Policija je obavila uviđaj i leš je prebačen na Institut za sudsku medicinu, gde će tačno biti utvrđen uzrok smrti Isailovića - priča izvor i dodaje:

- Lisice na ruke stavljene su M. K. i A. D., dok je osumnjičeni S. S. uspeo da pobegne i za njim je raspisana poternica. Navodno, on se krije u jednoj od zemalja zapadne Evrope, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR