Glas Javnosti

ZAŠTO JE LJUBOMORNI SUPRUG UBIO MILENU: Policija ispitala telefon žrtve, ljubomora bila NEOSNOVANA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kragujevčanku Milenu M. (35) ljubomorni muž je upucao a ona je preminula od posledica ranjavanja kad joj je konstatovana moždana smrt.

Zbog njenog teškog stanja odustalo se i od prevoza helikopterom na VMA u Beograd, mada je tamo već sve bilo spremno za novu operaciju.

Iako je mnogo pretpostavki šta je bio razlog da Vladimir reši da ubije svoju ženu, najverovatnije je, po svemu sudeći, to bila njegova bolesna ljubomora.

On je, nakon što se predao policiji posle bekstva sa mesta zločina, uhapšen istog dana i u sredu priveden kod Višeg javnog tužioca, ali nije hteo da da iskaz i iskoristio je zakonsko pravo da se brani ćutanjem.

Međutim, procurila je informacija da je u policiji rekao da je to uradio jer je ustanovio da je ona u Nemačkoj našla drugog muškarca.

Ali proverom poruka iz njenog mobilnog telefona, pokazalo se da su sumnje bile neopravdane i da je prepiska bila isključivo na drugarskoj osnovi.
Iako pravu istinu niko ne zna sem njih dvoje, njihovi prijatelji i rođaci su složni u jednom – da su njihovi skladni porodični odnosi u poslednjih nekoliko meseci bili poljuljani, kao i to da su se svađali.

Neslaganja su kulminirala kako je Milena u Nemačkoj polako stajala na svoje noge, i kako se bližio dan kada je trebalo da naprave porodične papire i da se svi presele tamo. Inače, ljudi koji ga dobro poznaju, kažu da je muž bio patološki ljubomoran u svim svojim vezama, i da su mnoge zbog toga i pucale.

Sumnjao je u sve i svakoga, i u svojoj glavi često stvarao potpuno nerealne i umišljene priče. Tragično stradala Milena biće sahranjena u sredu, 25. maja, u Kragujevcu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od maya elijah u 26.05.2022 13:26:39 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- dralaba3000@gmail.com, možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj 1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.