Glas Javnosti

ODAO GA ZABORAVLJENI DNEVNIK! Lekar se pravio naivan, ali je provaljen za obljubu deteta

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ponovljeno suđenje penzionisanom lekaru sudske medicine Š. T. (67), koji je u prethodnom postupku bio osuđen zbog pokušaja obljube dvanaestogodišnjakinje, počelo je u Višem sudu.

Iako je devojčica već davala izjavu tokom istrage u Centru za socijalni rad i prilikom veštačenja, ona je ponovo saslušana po nalogu Apelacionog suda u skrin sobi kao posebno osetljiv svedok, piše Dnevnik.

U prethodnom postupku okrivljeni je osuđen na sedam godina zatvora zbog krivičnog dela koje je trajalo u periodu od marta 2018. do februara 2020. godine. 

Š. T. je uhapšen 5. marta 2020. godine pod sumnjom da je primoravao dvanaestogodišnjakinju da ga neprimereno dodiruje, a zauzvrat joj davao novac.

Podsećanja radi, prema nezvaničnim informacijama, oštećena je vodila dnevnik u kojem je, između ostalog, napisala da ide kod jednog starijeg čike, koji joj govori da ga dodiruje i da joj zauzvrat daje novac. To je slučajno pročitala njena drugarica, kada je devojčica zaboravila svoj dnevnik u školi i tako se sve otkrilo.

 

Nastavak glavnog pretresa je zakazan za februar sledeće godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR