Glas Javnosti

SILOVAO PASTORKU (14) DRŽEĆI JOJ NOŽ NA VRATU! Osuđen monstrum iz Smedereva

Hronika
Autor: Glas javnosti

Smederevac Simbad Bački (38) osuđen je na osam godina zatvora jer je obljubio D. S. (14), ćerku svoje bivše nevenčane supruge i to u tri navrata.

Bački (38), koji se teretio da je četranestogodišnju ćerku bivše supurge silovao tri puta za noć, držeći joj sečivo noža na vratu, osuđen je pred Višim sudom u Smederevu na osam godina zatvora, samo tri godine iznad zakonom propisane minimalne kazne.

Bački je oglašen krivim zbog produženog krivičnog dela silovanja, za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora. Sud je odredio kaznu od osam godina, jer je u noći između 30. i 31. decembra 2020. godine, u napuštenoj kući u okolini Osipaonice kod Smedereva, obljubio D. S. (14), ćerku svoje bivše nevenčane supruge i to u tri navrata, navodi 24sedam.

Kako je dokazano tokom suđenja, koje je bilo zatvoreno za javnost, Bački se kobne noći sa maloletnom pastorkom vraćao iz Požarevca, gde je, po sopstvenoj želji, odveo u posetu majci, odnosno nevenčanoj supruzi, koja ga je nešto ranije napustila.

Kad se sa devojčicom vraćao u Smederevo, deo puta prešli su pešice, što je iskoristio da je odvede u jednu napuštenu kuću. Oduzeo joj je telefon, preteći da će je ubiti ako nekome ispriča šta se desilo. Devojčica je plakala i molila ga da je pusti, ali je napasnik sve vreme silom zaustavljao, držao joj nož pod grlom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR