Glas Javnosti

UHAPŠENA VIOLETA (50) ZBOG SUMNJE DA NIJE OBEZBEDILA KAVEZ PSIMA UBICAMA SA KOSMAJA: Preti joj kazna od 8 godina zatvora

Hronika
Autor: Glas javnosti

Violeti M. (50) iz sela Drlupa kod Velike Ivanče određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata za koje je zaprećena kazna osam godina zatvora.

Osumnjičena Violeta bila je plaćena da brine o tri psa koji su juče nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića u Velikoj Ivanči na Kosmaju. Navodno je dolazila kako bi ih hranila, ali ih je potom ostavljala u neobezbeđenom boksu.


Violeta M.

Ranije danas ispričala je kako je kobnog dana nahranila pse nakon čega ih je smestila u boks.

Violeta M. je inače na svojim društvenim mrežama redovno objavljivala pozive da se pronađu psi koji su nestajali u kraju u kom živi i apelovala na sugrađane da pomognu.

- Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči u dvorištu kuće M.S, koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa. Pomenuti psi su, kako se sumnja, 3. januara napali V.R. i izujedali ga. V.R. je od posledica ujeda preminuo, a ujede je zadobila i njegova supruga koja je pokušala da ga odbrani - saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Beogradu.


Vladan Radosavljević

Vlasnik pomenutih pasa je A.S, koji je u zatvoru od septembra, a psi su povereni na čuvanje M.S.

- Protiv M.S. je inače već u toku krivični postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu zbog sumnje da je izvršila krivično delo Izazivanje opšte opasnosti jer su isti psi napali dete i naneli mu lake telesne povrede 1. novembra 2022. u selu Nemenikuće u Sopotu - piše u saopštenju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR