Glas Javnosti

VIDEO JE NEŠTO ŠTO NIJE SMEO! Otkriveni STRAVIČNI detalji obdukcije Srbina iz Omoljice, ništa se ne uklapa

Hronika
Autor: Glas javnosti

Obdukcija Dragana Panića iz Omoljice koji je nađen mrtav na brodu na kome je zaplenjeno 450 kilograma kokaina je završena, čime je završena prva faza istrage.

- Istražitelji mobilnog tima zaključili su prvu fazu istrage o smrti srpskog pomorca, zatečenog sa posekotom grla jutro posle zaplene droge. Nakon saslušanja posade utvrđeno je obdukcijom da je Srbin izvršio samoubistvo. Prema odbukcijskom nalazu on je uzimao antidepresive - navode italijanski mediji.

Za tovar droge vredan 30 miliona evra uhapšena su dvojica muškaraca kojima se na teret stavlja krivično delo međunarodni šverc droge.

- U ovom prvom delu istrage istražitelji su u telefonu jednog od osumnjičenih pronašli fotografije i snimke na kojima je droga koja je zaplenjena. Sumnja se da je uhapšeni sve dokumentovao kako bi poslodavcu ili šefu pokazao da je kokain stigao na odredište - išu italijanski mediji, a prenose Novosti.

Porodica ubijenog Dragana tvrdi da je on bio pošten čovek koji je otišao na da radi na brodu kako bi obezbedio novac svojoj porodici i da nikada ne bi izvršio samoubistvo, a ubeđeni su da je ubijen jer je "video nešto što nije smeo".

Kolege našeg državljanina su rekle da je on "vitlao" nožem po palubi i da se ubio.

BONUS VIDEO: FUDBALSKE ZVEZDE U RUKAMA SRPKINJE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR