Glas Javnosti

Idalje niko ne daje grobno mesto za ubicu: Noć u hladnjači 15 evra

Okruženje
Autor: Glas javnosti

U subotu će se navršiti tri meseca kako je Nermin Sulejmanović počinio trostruko ubistvo u Gradačcu, ubivši svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe, Denisa i Đengiza Ondera, a ranio tri!

Brutalno ubistvo Nizame prenosio je na instragramu.

No, tri meseca kasnije, telo monstruma Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli i još uvek nije ukopan.


Ovu informaciju potvrdio je danas direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Telo ubice i dalje se nalazi u hladnjači i njegovo čuvanje, kako je rekao Latifagić, koštalo je do sada 1.500 evra (3.000 KM). Sve će morati platiti Grad Gradačac.
Tačno tako. Do sada je čuvanje tela koštalo 1.500 evra (3.000 KM) . Noć je 15 evra (30 KM) u hladnjači - kaže Latifagić.

Ima dozvola

Kako tvrdi, porodica, Sulejmanovićeve amidže i jedna rodica traže već mesecima da ga ukopaju, ali niko ne želi dati grobno mesto.


- Čak je i Grad voljan da plati sve. Ali, niko ne da grobno mesto, tako da za sada od ukopa nema ništa. Dozvola za sahranu postoji, ali bez grobnog mesta sve je još na čekanju. I ove troškove čuvanja tela će snositi Grad. Šta ću, takva je procedura. Sve se njima fakturiše - kaže Latifagić.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.


Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR