Glas Javnosti

TRPIM MEDIJSKI LINČ! Počelo suđenje Slobi snajperu i ekipi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Suđenje Slobodanu Milutinoviću Snajperu (36) i još četvorici za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi 2018. godine počelo je u novosadskom Višem Sudu.

Na optuženičkoj klupi su se našli Slobodan Milutinović Snajper (36), njegov rođeni brat Nenad Milutinović (34), Toprek Nemanja (24), Kosta Radonjić (27) kome se sudi u odsustvu i Nenad Delić protiv koga je izdvojen postupak budući da je zbog njegove nedostupnosti ročište više puta odlagano. 

Prvookrivljeni Slobodan Milutinović Snajper rekao je da ne priznaje delo koje mu se stavlja na teret i da je to jedina odbrana koju će sada izneti, budući da se protiv njega sprovodi medijski linč, a on nije u mogućnosti da demantuje navode pojedinih medija. Tužilaštvo je predložilo da se reprodukuje snimak sa sigurnosnih kamera sa lica mesta čemu se branilac okrivljenih usprotivio,preneo je RTV.

Okrivljeni se terete da su na sportskoj priredbi 3. juna 2018. godine u prostorijama Medžik stadiona prebili oštećenog B. M. Svi okrivljeni su osuđivani najmanje tri puta zbog nasilničkog ponašanja, a prvookrivljeni Milutinović više puta bio je na meti napadača. 

Naredni pretres, na kom će biti saslušani svedoci, zakazan je za 6. april.

VILENJAK NEĐO DRAŽIĆ SE ODAO: Ovako sam odveo Zvezdu u Bari (VIDEO)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR