Glas Javnosti

Renoviranje konačno završeno! Bazen na Košutnjaku ponovo u funkciji

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pored zakupa celog bazena, može se kupiti karta za korišćenje jedne staze

Preuređeni bazen Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije počinje sa radom od ponedeljka, 18. decembra.


U saopštenju Zavoda se navodi da je renovirani zatvoreni bazen Doma sportova na Košutnjaku pruža brojne mogućnosti.

"Okolinu bazena sada krase nove pločice, pružajući moderan i prijatan ambijent, dok korisnici bazena neće morati da razmišljaju o higijeni, jer će novopostavljeni tuševi doprineti trenucima osveženja. Takođe, obnovljena fasada i promenjena stolarija donose novi estetski dojam, stvarajući privlačno okruženje za sve posetioce. Sauna, koja zbog Kovida-19 nije bila dostupna od 2020. godine, sada je potpuno renovirana.


Nove finske saune dodaju novu dimenziju opuštanju, obezbeđujući prostor gde se korisnici bazena mogu osloboditi stresa i toksina, i to svakog dana od sedam do 19 časova, počevši od ponedeljka, 18. decembra", navodi se u saopštenju.


"Bazen na Košutnjaku je veoma funkcionalan jer pored zakupa celog bazena, može se kupiti karta za korišćenje jedne staze, dečja, studentska, penzionerska i pretplata za korišćenje na dnevnom i mesečnom nivou, za individue ili timski trening. Raspored za posetioce bazena se ažurira svakog petka na sajtu Zavoda za sport i medicinu sporta", dodaje se u saopštenju.

Glas javnosti/T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR