Glas Javnosti

Počela izgradnja kanalizacije u Cvetanovoj ćupriji

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ukupna dužina puta na kome se radi je 4,2 kilometra

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je sa saradnicima obišao ulicu Cvetanova ćuprija u Velikom Mokrom Lugu i pred većim brojem okupljenih građana ovog dela Zvezdare izrazio zadovoljstvo što su počeli radovi na izgradnji kanalizacione mreže u ovoj ulici čime će kvalitet života stanovnika ovog dela opštine biti podignut na viši nivo.


"Nakon početka gasifikacije, Veliki Mokri Lug dobija još jedan kapitalni infrastrukturni komunalni projekat, jer počinju radovi na izgradnji kanalizacione mreže duž ulice Cvetanova ćuprija, u ukupnoj dužini od 4,2 kilometra.
Rok za izvođenje radova je 8 meseci, a ukupna vrednost investicije koju finansira Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. je 240 miliona dinara. Pored ovoga, zahvaljujući dobroj saradnji sa, pre svega, JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, paralelno sa radovima na izgradnji kanalizacione mreže biće obavljena i rekonstrukcija postojeće vodovodne mreže što će dodatno unaprediti kvalitet života stanovnika", rekao je Jeremić.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR