Glas Javnosti

Besplatni novogodišnji paketići u Starom gradu: Prijave traju još dva dana

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pozivamo sve roditelje ili staratelje čiji mališani imaju do 12 godina da se prijave za besplatne novogodišnje paketiće

Gradska opština Stari grad jubilarno treću godinu za redom obeležava period predstojećih praznika kroz proslavu "Starogradske zime". Ova jedinstvena inicijativa ima za cilj da radost i veselje novogodišnjih dana pronese kroz dodelu novogodišnjih paketića i bogat program namenjen najmlađim Starograđanima.


Pozivamo sve roditelje ili staratelje čiji mališani imaju do 12 godina da se prijave za besplatne novogodišnje paketiće – navodi se u saopštenju Opštine Stari Grad. Ova izuzetna akcija je podarak najmanjim sugrađanima, koji dolazi iz opštine Stari grad. Prijave se mogu obaviti u Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad (prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice) u periodu od 5. do 20. decembra. Radno vreme za prijave je svakog radnog dana od 08 do 20 časova, kao i subotom od 10 do 16 časova.


Prijavu mogu izvršiti svi roditelji ili staratelji sa prebivalištem na teritoriji opštine Stari grad, koji poseduju karticu „Stari grad misli na tebe”. Takođe, pravo na prijavu imaju i roditelji dece koja pohađaju osnovnu školu ili predškolsku ustanovu na teritoriji naše opštine.
U slučaju da dete nema prebivalište na teritoriji opštine Stari grad, neophodno je priložiti đačku knjižicu prilikom prijave. Za decu sa prebivalištem na Starom gradu potrebno je doneti zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta na uvid.


Osim dobijanja besplatnih novogodišnjih paketića, najmlađi Starograđani će imati priliku da uživaju u šarolikom i veselom prazničnom programu "Starogradske zime". Ove događaje možete posetiti u svečanoj sali opštine Stari grad na adresi Makedonska 42 i u prostorijama opštinskog Uslužnog centra.
Program će biti aktivan od 23. decembra pa sve do kraja januara, obogaćujući period "Stare" i nastupajuće "Nove godine".

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR