Glas Javnosti

"Bili smo na auto-putu, video sam svoj automobil koji je opkolila policija" Ubica Uroš B. Jovanu ukrao auto ispred kuće

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kuća Jovana Markovića našla se na meti U. B. (21) osumnjičenog za ubistvo osmoro ljudi u okolini Mladenovca i Smedereva. Auto kojim se osumnjičeni vozio do Malog Požarevca gde je prešao u taksi upravo je Jovanovo vlasništvo. Šta se dešavalo u okolini Mladenovca posle masakra koji je počinio U. B?

 Kako mu je ubica ukrao auto ispred kuće ispričao je Jovan Marković.

Kazao je da je dobro i da je shvatio da je auto ukraden oko 23.15 uveče, neposredno nakon što se to i dogodilo.

"Bio sam u sobi i čuo verglanje auta, a potom da je neko "isterao“ auto iz garaže. Izašao sam iz kuće i video da auta nema u garaži. Mislio sam možda je otac uzeo auto ili drugar neki, trebao mu je auto ali se nije javio. Mi smo na selu, jedni kod drugih uvek možemo da uđemo i uzmemo šta nam kad treba, i kad se ne javimo. Okrenuo sam nekoliko brojeva, svi kažu da auto nije kod njih. Krenuli smo s drugim autom po selu do svih drugara da proverimo i u međuvremenu smo čuli da je neko pobio ljude po Duboni i Malom Orašju. Moja kuća je u Šepšinu", kazao je Marković 


"Pun rezervoar je bio, krenuo sam da tražim auto sa zetom, šurakom i suprugom. Telefonom su mu prijatelji kazali da su se desila ubistva", dodao je on.

"Šepšin je mirno mesto i nisam mogao ni da pomislim da bi neko mogao da mi ukrade auto, zato nisam ni zvao policiju. Šepšin ima oko 150 kuća, svi se poznajemo. U. B. ne poznajem lično, znam gde mu je kuća. Nikoga iz te porodice ne znam lično. Bili smo na auto-putu, krenuli smo prema Malom Požarevcu i video sam svoj automobil koji je opkolila policija. Automobil je sada u Beogradu, u stanici 29. novembra, nije mi još vraćen. Vratili smo se kući preko susednog sela jer je naše selo bilo blokirano, nismo mogli da prođemo. Bila je potera i kada smo ušli u kuću nismo više ni izlazili. Iz medija smo saznali sve što se desilo", rekao je on.


Prvo što mu je prošlo kroz glavu kada je saznao da je U. B. bio taj koji mu je ukrao auto bilo je – sekunde su me delile od smrti. "Da sam samo koji minut pre izašao iz kuće nastradao bih i ja verovatno, to sam prvo pomislio. Poznavao sam žrtve, policajca i njegovu sestru iz Dubone. Nikada nismo imali nikakve incidente ni probleme u selu. Život se vratio u normalu u tom smislu što moramo da radimo, u poljoprivredi smo svi ", kazao je Jovan Marković.

Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR