Glas Javnosti

RANJENA DEVOJČICA JE IMALA SLIČNE PANTALONE KAO MOJA ĆERKA! Bio je pakao - radnici hitne plaču i povraćaju

Društvo
Autor: Glas javnosti

Otac Bojan Borovčanin je ispričao šta je video u kolima hitne pomoći kada se dešavala pucnjava u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Otac Bojan Borovčanin, pomoćnik direktora KC Srbije za opšte poslove u bezbednost našao se na licu mesta u Urgentnom centru kada su dovozili ranjenu iz OŠ "Vladislav Ribnikar". Kako je rekao u svojoj ispovesti zbog svega što je video prilikom dovoženja pacijenata odmah je shvatio da je u školi horor i užas. Poseban stres doživeo je videvši ranjenu devojčicu koja je bila obučena kao njegova ćerka, jer je pomislio da nju dovoze.

"Ja radim kao pomoćnik direktora KC Srbije za opšte poslove i bezbednost i dobili smo informaciju da je na Vračaru bila pucnjava i da ima dosta stradale dece i dosta ranjene dece. U tom momentu ja trčim do Urgentnog centra i posle par minuta dolazi sanitetsko vozilo sa ranjenom devojčicom", kaže Borovčanin. Devojčica koju su iznosili imala je iste pantalone i boju kose kao njegova ćerka, a transportni radnik je povraćao i plakao, svedoči Borovčanin.

"Prilikom iznošenja devojčice ja sam video slične pantalone i identičnu boju kose kao moja ćerka. Zaledio sam se, ali sam prišao i video da nije moje dete. Ali taj osećaj trenutak straha i bola... Kada vidite da transportni radnik koji je ušao na mesto zločina izlazi iz vozila i povraća i plače, to mi je bila prva slika da je tamo jedan horor i užas", kaže Borovčanin.

On nije bio jedini roditelj koji je tražio svoje dete. "Pričao sam sa jednim doktorom koji je tažio svoje dete tu. Boga molite da je to dete u bolnici i da ga nađe, jer ako ga ne nađe znači da je mrtvo", kaže Borovčanin za "Prvu".

Podsetimo, učenik (13) osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je osmoro đaka te škole i čuvara Dragana Vlahovića. U krvavom piru koji je počeo nešto posle 8 sati ujutru tog kobnog 3. maja, dečak je ranio i šestoro dece i nastavnicu istorije, na čiji je čas upao. Nakon što su ga policijski službenici odveli, on nije pokazao ni trunku kajanja.

Glas javnosti / M40S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR