Glas Javnosti

UJAK MALE DANKE U POLICIJI: Evo šta proveravaju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ujak nestale devojčice je dao na uvid poslednju fotografiju Danke Ilić, snimljenu kobnog dana, na kojoj se vidi devojčica zajedno sa bratom.

Ujak Danke Ilić došao je danas oko 11 sati u policijsku stanicu u Boru gde daje izjavu povodom nestanka sestričine Danke Ilić (2), prenosi Blic

- Ispričaću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo desilo toga dana. Retko šta što je izneto u medije je tačno - rekao je juče u ispovesti

Ujak nestale devojčice je dao na uvid poslednju fotografiju Danke Ilić, snimljenu kobnog dana, na kojoj se vidi devojčica zajedno sa starijim bratom. Na slici je Danka udaljena otprilike 30 metara od brata i gotovo izlazi iz vidokruga majke koja je napravila tu sliku.


Paralelno sa tim, policija obezbeđuje divlju deponiju na Starom banjskom putu koju raščišćava bager.

Austrijska policija počela je da traga za Dankom, a srpska policija je Europolu dostavila sve podatke i sam snimak koji je zabeležio jedan Srbin koji živi u Beču.

Kriminalistička služba pokrajine Beč objasnila je kako je slučajni prolaznik primetio devojčicu koja liči na Danku u prisustvu dve žene, a Interpol je raspisao žutu poternicu za devojčicom.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR