Glas Javnosti

UBILA NAM JE SINA NA SPAVANJU! Sinišini roditelji otkrili detalje zločina: Leš je skoro mesec dana čuvala u stanu

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Lazarevcu u Ulici Dula Karaklajića u ponedeljak došlo je do porodične tragedije, Jasmina S. (44) je presudila mužu Siniši Stjepanoviću, a potom ga je nekoliko dana držala u stanu nakon čega je pokušala da presudi sebi, prerezavši vrat.

U međuvremenu, muževljevo telo je svakodnevno polivala omekšivačem za veš i drugim hemikalijama kako bi suzbila smrad od truljenja.

- Jasmina i naš Siniša imali su skladan brak, troje dece, uvek nasmejani, srećni, a onda joj je nešto puklo u glavi i ubila ga je na spavanju. Leš je skoro mesec dana čuvala u stanu, deca ništa nisu znala, kažu roditelji ubijenog Siniše Stjepanovića, Desanka i Milanko Stjepanović.

- Snaja nam je ubila sina, a mi još ne znamo zašto... Njih dvoje su imali skladan brak, imali su troje dece, uvek su bili nasmejani i srećni, ništa nije slutilo na tragediju. Onda je snaji nešto puklo u glavi i ubila nam je sina na spavanju. Leš je skoro mesec dana čuvala u stanu, zaključanog u sobi, deca ništa nisu znala - kažu oni.


- Kad je telo nađeno, bilo je teško svega 30 kilograma, leš je bio skoro sasušen, a naš sin je bio ljudina - kaže Desanka.

Jasmina je, međutim, u ponedeljak rešila da i sebi presudi, pa je napisala oproštajno pismo, poslala decu kod komšije i prerezala sebi vrat, ali je spasena i zbrinuta u bolnici, gde se oporavlja.

Milanko kaže da je Siniša 4. februara poslednji put pričao sa mlađim bratom Milošem i da ga tada niko od njih nije ni čuo ni video.


- To je bio normalan razgovor između braće, ništa nije ukazivalo na zlo... Nakon toga Sinišu više nismo ni čuli ni videli i pretpostavljamo da ga je Jasmina baš tog dana ubila... Ni sanjali nismo da naš Siniša može tako da skonča. Devedesetih smo pobegli iz ratom zahvaćene Bosne u Srbiju, da se skućimo i da živimo mirno, a dočekali smo da nam sina ubije njegova žena. I još ne znamo zbog čega - priča za Informer Milanko dok gleda u sliku ubijenog sina.

Očajni otac ističe da je Jasmina bila dobra snajka, i izgledalo je da su ona i Siniša skladan par.


- Dobili su troje dece, vaspitavali ih najbolje što su znali i umeli... Pogledajte samo njihove društvene mreže. Na slikama su uvek zagrljeni, nasmejani, srećni, ko je mogao i da sanja da će njoj nešto pući u glavi i da će nam svima uništiti živote - napominje Milanko.

Njegova supruga Desanka dodaje da su se ona i muž od početka epidemije koronavirusa distancirali od Siniše i njegove porodice u strahu da se ne zaraze.


- Muž i ja smo se plašili tog virusa, on je bio u bolnici, teško je to podneo... Nakon toga smo se samo telefonom čuli sa Sinišom i nismo se posećivali. Kada smo početkom februara izgubili kontakt, mislili smo da je Siniša u gužvi, da nema vremena da nas pozove, a onda nam je u ponedeljak uveče mlađi sin Miloš javio da je pronađeno Sinišino telo u stanu... Zanemeli smo od šoka. Čuli smo posle neke priče da je telo bilo u spavaćoj sobi u krevetu, ispod sedam ćebadi koja su bila natapana raznim omekšivačima za veš da bi se prikrio smrad... Kad je telo nađeno, bilo je teško svega 30 kilograma, leš je bio skoro sasušen, a naš sin je bio ljudina - kazala je Desanka.

Prema njenim rečima, o motivima ubistva sada mogu samo da nagađaju.


- Ne znamo zašto ga je ubila... Centar za socijalni rad je preuzeo brigu o deci, biće poslata kod hranitelja. Nama je samo rečeno da, kad ih vidimo, nipošto ne govorimo da im je majka ubila oca - kaže Desanka.

Inače, Jasmina je pre Siniše imala jedan brak, iz kog je dobila sina, koji sad ima 21 godinu, a prvi muž joj je nastradao na motoru. Posle toga je upoznala Sinišu, udala se za njega i dobila još troje dece.


I Siniša je imao jedan brak pre Jasmine, u kom je dobio ćerku, koja je sad odrasla.

Jasmina je, prema nezvaničnim saznanjima, u oproštajnom pismu, između ostalog, zamolila sina iz prvog braka da preuzme brigu o troje dece koje je dobila sa Sinišom.

- Sine, ti si punoletan i najstariji među mojom decom. Ja odlazim, a ti brini o svima. Molim te, budi im staratelj - piše u pismu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR