Glas Javnosti

TELO PRONAĐENO U LOKVI KRVI, PREKRIVENO ĆEBETOM: Misteriozna smrt lepe Samante iz Vlasotinca, meštani sumnjaju na ubistvo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Samanta Vučković (31) pronađena je mrtva u stanu u Vlasotincu u kom je živela sa svojim momkom (31), inače državljaninom Severne Makedonije, a telo je bilo u krevetu u lokvi krvi i prekriveno ćebetom.

- Vučkovićeva je zatečena mrtva u kući, a mrtvozornik nije mogao da odredi uzrok smrti. Oko nje su se u krevetu i na posteljini nalazili tragovi krvi, a naložena je obdukcija tela nesrećne žene. Zasad je misterija kako je ona preminula, odnosno, nepoznato je da li je ubijena ili je jednostavno umrla. Sumnja se da je bila mrtva nekoliko dana - priča izvor.

Prema jednoj verziji, mrtvu ženu u krevetu zatekao je njen stanodavac i pozvao je policiju, a prema drugoj, to je učinio njen emotivni partner.


- Međutim, kada je policija došla, njen dečko nije zatečen, praktično je nestao. On zasad nije osumnjičen ni za jedno krivično delo, ali je neophodno da se javi policiji da bi dao izjavu i razjasnio neke okolnosti - kaže izvor.

Meštani Donje Lokošnice zatečeni su smrću Samante Vučković, a kako kažu, po selu se ispredaju razne priče. - Tek kada se priča pojavila u medijima, saznali smo da je Samanta umrla. Svi u selu su ubeđeni da je ona ubijena, ali opet poslednju reč o tome daju nadležni - kažu meštani.

Komšije pokojne Samante ispričale su da nju i njenog momka nisu videle bar sedam dana, pa sumnjaju da je ona toliko dugo i mrtva. Samanta se, kako kažu, pre nekoliko godina doselila u Vlasotince.


- Ona je rodom iz ovog mesta, ali se udala i otišla u jedno selo i tamo je živela nekoliko godina. Međutim, razvela se od tog muža i vratila u Vlasotince. Sa momkom je živela u stanu koji se nalazi u okviru kuće u glavnoj ulici - dodao je izvor.

Pre dolaska u Vlasotince, Vučkovićeva je bila udata u selu Donja Lokošnica.

- Bila je udata za mog rođaka nekoliko godina. Dobili su dvoje dece, radila je u fabrici, ali su se rastali i ona se vratila u rodni grad - kaže rođaka bivšeg muža preminule žene:


- Čuli smo da je pronađena mrtva, ali ne znamo ništa, ni da li je ubijena, ni da li je umrla od neke bolesti. Njenog bivšeg muža je policija obavestila o smrti, dolazila je patrola u selo, pričali su s njim - objašnjava rođaka.

Kako kaže, Samantu nije videla gotovo dve godine.

- Ona je decu ostavila u selu, moj rođak se ponovo oženio, a Samanta se nekako udaljila od nas. Sreli smo je jednom s nekim momkom, verovatno tim Makedoncem, kulturno se javila i produžila dalje. Mnogo nam je žao, najgore nam je što ne znamo na koji način je izgubila život - dodaje rođaka za Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR