Glas Javnosti

BIO U ZATVORU ZBOG PORODIČNOG NASILJA, IZAŠAO I IZBOO ŽENU: Detalji stravičnog događaja kod Niša

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ružica A. (37) iz Malošišta kod Niša teško je povređena kada je izbo njen nevenčani suprug Danijel R. nakon svađe u kući.

Oni imaju osmoro dece, da po rečima Ružičine sestre Gabrijele "jednu trinaestogodišnju ćerku su već udali" dok su neka deca smeštena u hraniteljske porodice.

Danijel je, po njenim rečima, 31. marta izašao iz zatvora zbog nasilja u porodici jer je ranije tukao Ružicu i decu.

- On ima zabranu prilaska kući, ali ga je Ružica ipak pustila da tu kratko boravi. Oni su zajedno 20 godina i rekao je da će samo da prespava. Posvađali su se i kada je on čuo da je pozvala policiju jer je bio grub sa jednom devojčicom i njom, on je izbo u dvorištu - rekla je Gabrijela, a prenosi Kurir.

U Kliničkom centru u Nišu su nam kazali da se Ružica trenutno dobro oseća.

- Žena R. A. zadobila je ubodnu ranu grudnog koša. Pacijentkinja je noć provela u opservaciji Urgentnog centra. Pregledana od strane grudnog hirurga. Trenutno je na odeljenju opservacije UC na posmatranju. Svesna, komunikativna i stabilnih vitalnih parametara - rekli su nam u Univerzitetsko kliničkom centru.

Ova rasprava bi se fatalno završila da se nije umešala Ružičina tetka, Verica Osmanović.

- Oni su bili u Niš i kad su došli ovde, ona mu je postavljala da jede. On joj je nešto zamerio i bio je u pijanom stanju. Počeli su da se svađaju i udario ju je. Ona je izašla u dvorište i otac je pitao da li je zvala policiju, na šta je ona potvrdno odgovorila. Onda je on izašao u dvorište i uzeo nož sa prozora i ubo je u leđa. Ja sam uzela neku motku i udarila ga dva-tri puta po rukama i vikala: "Baci nož, baci nož!" Posle smo uzimali peškire, bluze i stavljali Ružici na rane da zaustavimo krv. Došla je policija i Hitna pomoć i odvezla je u bolnicu - rekla je je Verica.


Ona dodaje da je i ranije maltretirao Ružicu, sve po kući, ali i njenog starog oca koji se bavi iskopavanjem grobova u Malošištu.

Po nalogu Višeg tužilaštva Danijelu je određeno zadržavanje do 48 sati, a danas bi trebalo da ga sasluša istražni sudija

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od halalAKinayaknak! u 06.04.2022 14:28:33 h
     0 
Izboo IzbOO Kreativan pristup srpskom jeziku, nema šta! Dajte, zaposlite nekog pismenijeg, pobogu! Kriza je, nema se para, ali ovo je nedopustivo!