Glas Javnosti

AKO SE UTOPIO TELO JE BRZO DOŠLO DO DUNAVA! Novi detalji potrage za Matejem Perišem: Iz istrage otkrivaju da je OVO SVE IZVESNIJE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Danas je 24. dan potrage za nestalim Matejem Perišem (27), a za njim od momenta kada je nestanak prijavljen 31. decembra tragaju najbolji policajci.

- Koordinacija hrvatske i srpske policije traje od početka nestanka mladića. Istražitelji koji rade na slučaju su najiskusniji i moram reći da je reč o pravim profesionalcima. Uključili su svu potrebnu tehniku za potragu - istakao je izvor i dodao:

- Ne postoji rupa u potrazi srpske policije - kaže izvor i dodaje da su inspektori pregledali sate i sate snimaka sa nadzornih kamera u Beogradu, piše Blic. - Razgovarali su sa svim svedocima, pronašli Matejeve kontakte iz mobilnog telefona, rekonstruisali njegovo kretanje, ali i kretanje njegovih prijatelja. U potragu su pored rečne policije i ronilaca Žandarmerije uključene i druge policijske jedinice, policijski psi, dronovi, sonari i sva druga neophodna tehnička oprema - objašnjava sagovornik i nagašava da je izvesno da mladić nije žrtva nasilja.- Sve je nažalost izvesnije da se on utopio u Savi, a da je telo brzo došlo do Dunava, te se s toga potraga proširila i na tu reku, a obaveštene su i policijske uprave iz gradova kroz koje protiče Dunav - dodaje on.

BONUS VIDEO: Doktor Branimir Nestorović o opakoj bolesti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR