Glas Javnosti

ISPOVEST MATEJINE DRUGARICE JE IZREŽIRANA, MNOGO NELOGIČNOSTI! Detektiv izanalizirao priču prijateljice nestalog mladića iz Splita

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bratislav Zdravković, privatni detektiv i nekadašnji policajac, istakao je da je kompletan intervju Splićanke Maje (31) sumnjiv, pogotovo njena izjava da sa Matejem nije imala nikakav kontakt.

Možda trenutno najpoznatija Splićanka Maja Sopta (31) ispričala je kako izgledaju njeni dani od kada je nestao Matej Periš (27). Plakanja, ljutnje, griža savesti, sve je stalo u nekoliko minuta njenog pojavljivanja na TV. Ipak, utisak je da je javnost više očekivala od devojke za koju se pretpostavlja da je imala poslednju komunikaciju sa nestalim Splićaninom.

Nije bilo ni snega ni leda

Osim toga, Maja je ispričala i niz nelogičnosti o slučaju.

– Ova devojka navodi da je imala veliki problem da se parkira ispred restorana na Кaraburmi tog 30. decembra zbog velikog snega i leda, kao i da ona nije navikla na takve uslove jer živi na mediteranskoj obali i da se iz tog razloga nije javila Mateju kada ju je pozvao. Tih dana u Beogradu nije bilo snega i leda, bilo je sunčano i lepo vreme – ukazuje na nelogičnost Bratislav Zdravković, privatni detektiv i nekadašnji policajac.U razgovoru za Objektiv on ističe da mu je kompletan intervju sumnjiv, pogotovu njena izjava da sa Matejem nije imala nikakav kontakt.

– Кroz celu tu ispovest nisam osetio njenu iskrenu emociju, a vidno je bilo da želi da kompletnu priču plasira kao izuzetno potresnu. Navela je da je poligraf prekinut jer joj je bilo teško. Rekla je da je Mateja poznavala površno, kao učenika njene majke i kao druga svog brata.

Takođe, navela je i da je Mateja sretala uglavnom leti, nekoliko puta mesečno, na obali, zato što su obavljali sličan posao, turizam nižeg ranga u Splitu. Zašto bi onda baš nju Matej zvao ako nisu bili bliski i zašto je toliko bitno u koji će klub nastaviti ako su došli na nekoliko dana da se provedu – pita se detektiv.Nijednom rečenicom u tom intervjuu Maja Sopta nije ubedila našeg sagovornika da je potresena, pa čak ni suzama.

– Rekla je da je išla i na poligraf, a moje pitanje je zašto je ona uopšte i podvrgnuta poligrafskom testiranju ako nije sumnjiva? Zašto pokazuje svoj pasoš koji drži u rukama? Da li je to možda dokaz nevinosti? – ističe sagovornik.Bivši policajac i privatni detektiv navodi da je gotovo siguran da je kompletna „potresna ispovest” Maje Sopte izrežirana.

– U njenom intervjuu nisam osetio i video iskrenost. Sve vreme se pravdala, a u meni je to probudilo osećaj da je kriva. Da je meni nestao prijatelj, za sve bi me bilo briga, osim gde je nestao čovek, iz kog razloga, kao i da li će ikada biti pronađen. Nikada ne verujem ženama koje plaču bez suza – zaključio je Braca Zdravković.

BONUS VIDEO Ispovest Majkla Babića iz grotla Melburna

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR