Glas Javnosti

SVI DOKAZI UPUĆUJU NA NJEGA! Džonićevi sinovi i braća Jojke psihički potonuli u zatvoru

Hronika
Autor: Glas javnosti

Apelacioni sud u Nišu produžio je pritvor Goranu Džoniću, njegovim sinovima Milanu i Stefanu, kao i braći Milošević zbog trostrukog ubistva porodice Đokić u septembru 2021. nadomak Aleksinca.

Braća Milošević, poznata i kao braća Jojke, veoma teško podnose pritvor, kao i Džonićevi sinovi Milan i Stefan, nezvanično saznaje 24sedam.

Okrivljeni Miloševići dosta teško podnose pritvor jer nemaju nikakve veze sa zločinom, a sa ubistvom ih je povezao Goran Džonić. Braći Jojke je veoma teško i zbog njihovih porodica, ali i dece - kaže advokat Mladen Magdalenić.

Takođe, advokat Milana i Stefana Džonića, Filip Domazet, ističe da su Džonićevi sinovi svesni toga u kakvoj se situaciji nalaze.

 Nije im lako jer svi dokazi ukazuju na to da oni nisu krivi. Svesni su činjenice da moraju da budu jaki kako bi sve ovo izdržali. Nije im jasno zbog čega ih je otac uvukao u sve ovo - ističe Domazet.

Podsetimo, Goran Džonić, vatrogasac u penziji, glavni je osumnjičeni za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije. On je kao svoje saučesnike označio svoje sinove Milana i Stefana Džonića, kao i braću Aleksandra i Kostadina Milošević, zvanim braća Jojke.

Advokat Andrija Magdalenić, koji brani braću Jojke kaže da su prikupljeni broji dokazi koji ukazuju na to da je Džonić sam izvršio zločin.

Prikupljen je veliki broj dokaza i sve ukazuje na to da je glavni osumnjičeni Goran Džonić. U svim nabrojanim dokazima ukazuje se na nevinost mojih branjenika. Što se tiče obdukcionih nalaza, na tim nalazima se vidi da nema njihovih tragova, kao ni bioloških tragova. Forenzičko veštačenje ukazuje na to da takođe, nema nikakvih tragova, dok sve ukazuje na jednog čoveka - Gorana Džonića, koji kao da ceo ovaj postupak drži u svojim rukama - kaže advokat.

Majka braće Milošević, Miljana Đ., takođe celu situaciju podnosi veoma teško.

 Majka braće Jojke živi u inostranstvu i sa njom su veoma teški razgovori, jer je sve ovo pogađa. Budući da zna kakva je situacija, ona je spremna da čak i štrajkuje glađu ispred Vlade. Zna da su joj ruke vezane, plače i loše je psihički, zapravo, ona sve ovo najteže podnosi - objašnjava Magdalenić.

BONUS VIDEO: Zavetni san heroja i prijatelja

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR