Glas Javnosti

POTVRĐENA DOŽIVOTNA ROBIJA GORANU DŽONIĆU: Ubio i zapalio brata od tetke, njegovu ženu i ćerku zbog para!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je kaznu doživotnog zatvora Goranu Džoniću koji je ubio tročlanu porodicu Đokić u ataru sela Moravac.

Goran Džonić (59) iz Moravca, je osuđen na na doživotnu robiju, jer je 27. septembra 2021. godine ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca.

Posle godinu i po dana istrage i nakon tri i po meseca suđenja, prvostepena presuda Goranu Džoniću izrečena je 13.juna prošle godine.

Veće Višeg suda u Nišu kojim je predsedavao sudija Mirko Drašković oglasilo ga je krivim za teško ubistvo troje članova porodice Đokić u sticaju sa krivičnim delom nezakonito posedovanje oružja i eksplozivnih materija i osudilo ga, nepravosnažno, na doživotni zatvor.


Ubijena porodica Đokić (Foto: Jutjub)

Dok je sudija Drašković čitao presudu Džonić je teatralno uzviknuo: "Zašto?! Za šta?"! Nakon toga počeo je da udara glavom od sto i da viče:

"Nisam ja to uradio, hoću da se ubijem!". Posle toga su ga iz sudnice, sa rukama na leđima, izveli zatvorski stražari.

Primetno je bilo, da iako je Džonić na suđenju glumio nekakvog nemoćnog čoveka, tražeći i veštačenje tim povodom, trojica stražara su ga maltene jedva savladali kada je počeo da viče u sudnici.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR