Glas Javnosti

STIGLA MI JE PORUKA SA NEPOZNATOG BROJA! Ponovo se oglasio Nenad Periš: Odmah sam pozvao policiju, otišli su na ovu adresu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31 decembra prošle godine, a njegov otac Nenad već 50 dana traži sina i kako sam tvrdi "biće veliko iznenađenje, ako ga živog nađe".

U utorak mi je stigla poruka sa meni nepoznatog broja. Tu je samo pisala adresa, a pošiljalac mi je tvrdio da ako odem tamo naći ću živog sina jer ga on viđa. U njoj nije pisao grad, pa sam morao da zovem i hrvatsku policiju. Beogradska policija je bila na adresi i u pitanju je jedna stambeno-poslovna zgrada. Međutim, to nije bio Matej. Ovim putem se zahvaljujem srpskoj policiji na profesionalnom radu koji mi uliva poverenje da će mog sina naći - kaže Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Periš je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Kako sam tvrdi, dok je u Srbiji, gaji nadu da će naći sina.


- U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam prosleđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živoga. Samo ću ga zagrliti i povesti kući - kaže Periš za Telegraf.rs.

Mladi Splićanin nestao je poslednjeg dana prošle godine kada je u majci kratkih rukava napustio beogradski klub "Gotik". On je tri puta pokušao da zaustavi taksi. Poslednji put je snimljen u blizini Save. Signal njegovog mobilnog telefona uhvaćen je dva i po sata kasnije kod Velikog ratnog ostrva.

BONUS VIDEO: Provaljena podmetačina policije u slučaju Periš


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR