Glas Javnosti

SRPKINJA POKUŠALA DA UBIJE MUŽA: Zapucala usred noći, odmah uhapšena

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srbina (46) u Roterdamu teško je ranila njegova tri godine mlađa supruga, koja je pucala na njega u porodičnoj kući u kojoj je bilo i njihovo troje dece, kao i jedno dete koje im je bilo u poseti.

Zločin se dogodio u porodičnoj kući, a Srpkinja je odmah uhapšena.

- Ranjeni muškarac je sam u noći između subote i nedelje, oko 4.30 sati pozvao Hitnu pomoć. Odmah je prebačen u bolnicu, a specijalci sa štitovima su upali u kuću i uhapsili njegovu suprugu. Brigu o deci preuzele su nadležne službe - preneli su holandski mediji.


Oni su preneli i izjave komšija, koji su rekli da su videli kako teško ranjeni muškarac leži na zemlji, a pored njega šeta pas. Komšija koji je udomio kućnog ljubimca ispičao je da je pokušao da uđe u kuću, kako bi uzeo hranu za životinju, ali da je zatekao prizor kao iz filmova.

- Video sam kasnije kako je čoveka odvezla Hitna pomoć, a ženu policija. Pitao sam policajce da uđem u kuću, da bih uzeo hranu za psa, jer inače nemam kod kuće, ali me nisu pustili jer je kuća bila puna policajaca. Forenzičari su imali bela odela, postavljen je kontejner u blizini kuće, specijalci sa puškama i fantomkama su je opkolili i pretraživali svaki njen deo - ispričale su komšije bračnog para iz Srbije.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR