Glas Javnosti

OVO JE MOMAK KOJI JE S AZROM UČESTVOVAO U UBISTVU ESKOBARA! Policija uputila apel! Poslednji put viđen na ovoj lokaciji (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske tragaju za licem Markom Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo „Interpolovu“ međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara na benziskoj pumpi u Rušnju u Beogradu.

- Kretanje ovog lica je u poslednja 24 sata primećeno na području Bijeljine. Molimo građane ukoliko primete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj "122" ili se obrate najbližoj policijskoj stanici - naveli su iz policije.

FOTO: MUP RS

Njegova prijateljica Azra Š. uhapšena je juče u Sarajevu, a za Pjanovićem se još traga. Za sada nije poznato koja je bila njegova uloga u ubistvu, dok se za Azru sumnja da je ukrala automobil "golf 4" koji je predala izvršiocima ovog dela, Stefanu Z. (28) i Luki V. (26) koji su ga kasnije zapalili na Petlovom brdu.

Podsetimo, Stefan Z. i Luka V. saslušani su u Višem javnom tužilaštvu i branili su se ćutanjem, dok je uhapšena maloletnica iznela svoju odbranu.

Sa njim je uhapšena i maloletnica (17) koja je takođe saslušana, ali je ona iznela svoju odbranu. Za nju se sumnja da je sa Azrom mamila Radoševića da mu prodaju automobil na dogovorenoj lokaciji.

Inače, Ranko Eskobar je bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR