Glas Javnosti

SRAMNO! PRIPADNICI POLICIJE U MLADENOVCU BEZ IKAKVOG RAZLOGA PRETUKLI MLADIĆA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici mupa u Mladenovcu 29. 3. 2023. godine pretukli su N. R. (20) kako nam je rekao njegov otac bez ikakvog razloga.

N.R. je 29. uveče vozio auto bez vozačke dozvole, seoskim putem, da bi u jednom trenutku primetio da ga prati civilni automobil.

U trenutku panike, mladić je doživeo mali peh gde se zaglavio u jarak na ulazu u njivu. Iz automobila koji je pratio mladića su izašli Filip G, Nataša I, i treća muška osoba imena nepoznatog redakciji, svi u civilnim odelima, a zaposleni u Mup Mladenovac.


 Dva inspektora su bez ikakvog predstavljanja, legitimisanja i obrazloženja napali N. R. i naneli mu teške telesne povrede, dok je Nataša I. sve to posmatrala sa strane. Inspektori su nakon što su su pretukli mladića pozvali saobraćajnu policiju, i uz pretnju mladiću da će "mu doći na kuću da mu prebiju i mamu i tatu" ako bude pričao o nemilom događaju su se udaljili sa tog mesta. Saobraćajna policija kako bi zaštitila kolege koji su prekršili zakon takođe nije postuplia po zakonu već su mladiću pomogli da izvuče automobil iz jarka i pustili ga kući bez ikakve prijave za voženje mototrnog vozila bez odgovarajuće dozvole a sve kako mladić ne bi prijavljivao slučaj.

Mladića su kod kuće videli roditelji koji su slučaj prijavili policiji.

 

Slučaj je prijavljen MUP Mladenovac kao i upravi policije 29. novembar.

 Kako navodi otac pretučenog mladića tužioc u Tužilaštvu u Mladenovcu Z. P. je pokušao da zataška ovaj slučaja.

 
Kako saznajemo ovo nije prvi put da se ovi službenici ponašaju van zakona, po sopstvenoj volji.

Lekarskim pregledom utvrđeno je da N. R. u predelu leve usne ima hematom, kao i u predelu desnog bubrega.Pretučeni mladić zbog pretrpljenog straha povukao se u sebe, odbija da izlazi napolje jer se boji za sopstvenu bezbednost. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR