Glas Javnosti

GLUMILI POLICIJSKE PRESRETAČE PA OSTALI BEZ BMW: Policija uhapsila dvojicu prevaranata kod Gornjeg Milanovca! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Čačku, uhapsili su U.M. (26) i N. M. (35) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela lažno predstavljanje i ugrožavanje sigurnosti.

Policija je juče oko 18.15 časova, u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca, zaustavila automobil marke BMW na kojem su se nalazili uključeni blinkeri, a navedenim vozilom upravljao je U. M., dok se N. M. nalazio na mestu suvozača.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke "pežo" kojim je upravljao dvadesetosmogodišnji vozač.


Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo BMW, dok su alkotestiranjem U. M. utvrdili da je imao 1,01 promil alkohola u organizmu.


Osumnjičenima U.M. i N.M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

Naime, postoje indicije da su osumnjičeni, u prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu se apeluje na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR