Glas Javnosti

PRIZNAO UBISTVO! NBA igrač UBIO medicinsku sestru u pustinji, njegova devojka saučesnik

Košarka
Autor: Glas javnosti

Američki košarkaš Komanče priznao ubistvo

Američki košarkaš Čens Komančezajedno sa svojom devojkom Sakari Harnden, suočava sa optužbom za ubistvo 23-godišnje žene, saopštila je policija Las Vegasa u nedelju.


Komanče je imao priliku da napravi solidnu košarkašku karijeru, a sada će najverovatnije veći deo svog života provesti u zatvoru zbog
ubistva sa predumišljajem. 
Košarkaš je bio član Arizona Vajldketsa, Stokton Kingsa, odigrao je i meč u NBA ligi za ekipu Portlanda. Takođe, interesantno je to da je krilni centar 2018. bio na probi u Partizanu, ali je tadašnji trener Nenad Čanak procenio da nije dovoljno dobar da obuče crno-beli dres.


Marajna Rodžers 
(23), medicinska sestra iz države Vašington, nestala je 7. decembra, nakon što se sastala sa Komančeom i njegovom devojkom, dva dana ranije. Nakon početne istrage, Harndenu je 13. decembra uhapsila policija Las Vegasa, dok je Komanče uhapšen 15. decembra od strane FBI u Sakramentu. Oboje su prvobitno bili optuženi za otmicu, ali su te optužbe kasnije preinačene u ubistvo.

Košarkaš je naposletku priznao ubistvo Marajne Rodžers. Njeno telo pronađeno je u pustinji Nevade, a poslednji put viđena je u Las Vegasu sa Komančem i njegovom devojkom Sakari Harnden, koja je saučesnik u zločinu.


Komanče je na saslušanju u FBI rekao da je svoju devojku upoznao pre godinu i po dana, te da je ona imala probleme sa Rodžersovom. Ubistvo su planirali nekoliko meseci. Komanče je priznao da je nesrećnu devojku gušio deset sekundi HDMI kablom, sve dok nije prestala da diše i naveo da mu je Harndenova pomagala. Zatim su automobilom odneli leš u pustinji i obrisali tragove.

U saopštenju policije se delimično navodi: 


"Na osnovu informacija dobijenih nakon hapšenja Harndena i Komanča, detektivi su uspeli da pronađu ljudske ostatke u pustinjskoj oblasti u Hendersonu u Nevadi koji su identifikovani kao ostaci Marajne Rodžers. Detektivi su utvrdili da su Harnden i Komanče odgovorni za ubistvo".


Glas javnosti/U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR