Glas Javnosti

ŠOKANTNO! NBA IGRAČ KIDNAPOVAO MEDICINSKU SESTRU: FBI odmah reagovao

Košarka
Autor: Glas javnosti

Američki košarkaš uhapšen je zbog osnovane sumnje da je kidnapovao medicinsku sestru.

Američki košarkaš Čens Komenči (27, 208 cm) uhapšen je zbog povezanosti sa misterioznim nestankom medicinske sestre Marajne Rodžer (23) u Las Vegasu. Prema pisanju američkih medija, njega su uhapsili agenti FBI pošto se veruje da je kidnapovao pomenutu devojku, inače poreklom iz Vašingtona.


Odmah posle toga, Čens Komenči je izveden na saslušanje u Sakramentu zbog otmice Marajne Rodžers koja se vodi kao nestala još od 6. decembra. Komenči je inače (bio) košarkaš Stokton Kingsa, razvojnog tima Sakramenta, koji ga je odmah po objavljivanju ovih informacija otpustio, ne sačekavši tako razrešenje slučaja koji je potresao Sjedinjene Američke Države. Ovo je devojka koju policija i dalje traži.


Marajna Rodžers je inače nestala tokom putovanja u Las Vegas, a poslednji put je viđenja u automobilu sa drugariciom Sakari Harnden. Komenči je u to vreme igrao meč u Hendersonu (Nevada), na 20 kilometara od Las Vegasa, noć pre nego što je medicinska sestra viđena.


Drugarica nestale devojke otpužila je košarkaša da je "kidnapovao i da je hteo da je ubije ili da joj nanese teške povrede". Sakari Rodžer je inače takođe uhapšena zbog navodne krađe sata roleks, koji je pripadao košarkašu. Poslednje informacije govore da će 19. decembra Komenči opet biti saslušan, a na slobodu može ako plati kauciju od 500.000 dolara, međutim i dalje će uz sebe imati jaku policijsku pratnju.

Komenči je inače igrao na koledžu Arizona, a potom je nastupao za razvojne timove u "Dži ligi". Jedini izlet u NBA ligi imao je tokom prošle godine kada ga je kratko potpisao Portland.

Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR