Glas Javnosti

SLAVNA FUDBALERKA PRONAĐENA MRTVA: Sumnja se na samoubistvo

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Engleska reprezentativka Gema Vajsmen, osvajačica bronzane medalje sa fudbalskom selekcijom Velike Britanije, tragično je preminula samo nekoliko dana pre katoličkog Božića.

Gema je partijama doprinela Ujedinjenom Kraljevstvu da osvoji treću poziciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu gluvih u Italiji 2016. godine, a engleski mediji navode da je njeno telo pronađeno 16. decembra u šumi u blizini Noriča.


Iza sebe je ostavila suprugu Loru, takođe fudbalerku, kao i trogodišnju ćerkicu, dok u zvaničnom saopštenju stoji:

- Gema je, 16. decembra 2023. godine, nažalost, sebi oduzela život. Njena porodica i prijatelji su potpuno uništeni. Bila je ljubazna i brižna osoba sa odličnim smislom za humor. Gde god je išla, sa sobom je nosila smeh i energiju i lako se sprijateljila sa svakim ko je imao sreće da je upozna - piše u saopštenju.

Uprkos činjenici da je radila kao asistent u školi, Vajsmenova je i dalje igrala fudbal za brojne lokalne klubove. Istovremeno, engleski mediji navode da će istraga o njenoj smrti i utvrđivanje zvaničnog uzroka biti obelodanjeni 29. jula sledeće godine.


Gema Vasjmen je rođena 28. januara 1990. u Devonu, radila je kao asistent u nastavi dok je uporedo gradila fudbalsku karijeru u mnogim ekipama.

Glas javnosti/R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR