Glas Javnosti

Najlepša fudbalerka ponovo osvaja fanove provokativnim slikama (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Devojka koja nosi epitet najlepše fudbalerke sveta, Ališa Leman (24), ponovo je izmamila uzdahe mnogobrojnih fanova, provokativnom fotografijom na društvenim mrežama

Reprezentativka Švajcarske koja na klupskom nivou nastupa za Aston Vilu, sve je popularnija na društvenim mrežama, a ukoliko bacite oko na njene objave biće vam jasno i zbog čega. 


Lemanova na svom Instagram profilu često ume da obraduje pratioce izazovnim fotografijama, a jedna od poslednjih u nizu izazvala je gomilu reakcija. Ovaj put je šokirala fanove slikajući se pred ogledalom u belom, kratkom topu ispod kojeg nije imala grudnjak. 


Ova objava maksimalno je istakla njeno savršeno oblikovano telo, a ispod nje je stajao zagonetan opis fotografije: "Molila sam se za ovakva vremena". 


Ubrzo su stigle mnogobrojne reakcije fanova na njen niz fotografija, koji su u glavom izražavali svoje oduševljenje Ališinim izgledom.


Lemanova na Instagramu prati 16,3 miliona ljudi, a kako je Lemanova priznala među njima su i neke slavne ličnosti, među kojima je izdvojila legendarnog brazilskog napadača, Ronalda. 

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR