Glas Javnosti

ŠIJAN JE UBIJEN ZBOG ELENE KARIĆ: Šokantne tvrdnje ŽAPCA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kontroverzni biznismen iz Novog Sada Nebojša Tubić-Žabac tvrdi da se bivši reprezentativac u kik-boksu i označeni pripadnik surčinskog klana Zoran Šijan zamerio tadašnjem dečku dizajnerke nameštaja Eleni Karić koji je bio pripadnik beogradskog podzemlja, tako što mu je poručio da mu je skinuo devojku, što ga je koštalo glave.

Mnogi znaju tu priču, ali svi ćute. Plaše se, šta ja znam zašto se o tome nije nikad pričalo. Raspredale su se neke gluposti i razne verzije Šijanovog ubistva, a to o Karićki se ćutalo. Šijan je tada skinuo Elenu jednom jakom tipu i to je došlo do njega. Nastao je haos. Zoran je likvidiran, a taj je preko svojih veza zataškao zločin. Zato se ni dan-danas nije otkrilo ko je ubica. Elena zna sve to, ali ne znam da li će ikada da kaže - kaže Tubić.

On veruje da njegova bivša devojka, a Šijanova nevenčana supruga Goca Božinovska, nije upućena u ovu verziju priče. - Možda je čula da se i o tome priča, ali ne zna. Šijanova majka misli da joj je sina ubila služba. Govorila je da su bile neke nameštaljke. Slučaj se zataškao zato što je taj imao jake veze i radio je šta je hteo. Samo kod nas se ubijaju zbog žena. Elena ide samo gde je lova, neće ona propasti ne brinite - priča Žabac. Nebojša je oduvek imao lepo mišljenje o pokojnom Zoranu Šijanu, a tako je i danas.

- Bio je prava momčina, ali, eto, mislio je da može sve na mišiće. Poludeo je kada je ušao u lovu. Zaludele ga žene, jer je mislio više donjom glavom nego gornjom. Ja imam problem s gornjom glavom, pošto nemam mozga. Družio sam se sa Šijanom, pa on je bio sila, ali eto tako se namestilo. Okuraže se i počnu da mafijaju. Podsetimo, Surčinac Zoran Šijan ostao je upamćen po svojoj fizičkoj građi, vožnji skupih automobila, ali i vanbračnoj zajednici s Božinovskom, koju je ostavio zbog njihove komšinice. Ubijen je u novembru 1999. godine, kada je u njega, dok je stajao na semaforu i čekao zeleno svetlo, ispaljen rafal. Ni posle 22 godine zločin nije rasvetljen, niti su identifikovane ubice, odnosno nalogodavac likvidacije.

Do komentara Elene Karić nije bilo moguć doći jer se dizajnerka pre izvesnog vremena u potpunosti povukla iz medija a nije više aktivna ni na društvenim mrežama.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR