Glas Javnosti

SASLUŠANA MAJKA PRETUČENE BEBE: Nije bila u kući dok ju je očuh mlatio, povrede prijavili tek sutradan

Hronika
Autor: Glas javnosti

Javnost je potresao stravičan događaj u Beogradu, kada je očuh premlatio pastorka starog nepunih godinu dana. Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Rašidu B. (29) zbog sumnje da je 4. novembra pretukao jednogodišnjeg pastorka S. R.

Dečak ima prelom obe ramene kosti, prelom leve butne kosti i prelom obe potkolenice i nalazi se u Dečijom bolnici u Tiršovoj ulici. Njegovo stanje je stabilno.

 

Prema informacijama iz istrage, saslušana je majka dečaka Sandra M. koja je rekla da u trenutku kada je dečak dobio povrede ona nije bila u kući, piše Blic.

Osumnjičeni se tokom istrage branio da "dečaka nije ni pipnuo".

-Sumnja se da je u četvrtak Rašid B. ostao neko vreme sam u kući sa dečakom i da ga je, iz za sada nepoznatih razloga pretukao do te mere da je imao prelome obe ruke i noge, kao i druge brojne povrede po telu, za koje se veruje da su nastale ranije - otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, jezivo nasilje nad detetom najverovatnije se dogodilo prethodno veče, kada je majka dečaka otišla na kratko kod rođaka i ostavila ga nasamo sa očuhom. Kada se vratila kući kobne večeri, navodno je zatekla dete koje je imalo krv na usnama i odeći i podlive po licu. Međutim, te večeri dete nisu odveli kod lekara, već tek sutradan.

- Šta se dešavalo u četiri zida, biće utvrđeno istragom. Na saslušanju u tužilaštvu, Rašid B. je negirao izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, tvrdeći da on dete nije tukao, odnosno da ga nije ni pipnuo i da ne zna odakle dečaku prelomi ruku i nogu - otkriva izvor Kurira i dodaje da mu je posle saslušanja na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana!

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR